Jesse Puljujärvi vahvistaa katsovansa NHL-kortin viimeiseen minuuttiin saakka – Takaraja taa­la­kau­ka­loi­hin keskiyöllä

Jesse Puljujärvi Raksilassa jääharjoituksissa. Arkistokuva. KUVA: Pekka Peura
Liiga 1.12.2019 9:27
Janne Onnela

Sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi selviää varmuudella myös Jesse Puljujärven loppukauden pelipaikka. Kärppähyökkääjän NHL-ovi sulkeutuu sunnuntaina puoliltaöin Suomen aikaa. 

Tällä hetkellä Puljujärven siirtyminen NHL-kaukaloihin vielä tällä kaudella vaikuttaa epätodennäköiseltä, mutta mahdollisuus siihen on yhä olemassa.

Torniolainen vahvistaa katsovansa NHL-kortin joka tapauksessa viimeiseen minuuttiin saakka. Tarvittaessa hän on valmis lähtemään Pohjois-Amerikkaan vielä tällä kaudella.

– Kyllä, jos kuvio on järkevä ja mahdollisuus avautuu, Puljujärvi sanoi lisäten heti perään:

– Minulle ei olisi missään nimessä pettymys pelata loppukautta Kärpissä. Voin sanoa rehellisesti, että olen nyt siellä, missä nautin jääkiekon pelaamisesta, Puljujärvi vakuutti.

Radiohiljaisuus Atlantin yli

Edmonton Oilersin pitäisi myydä Puljujärven pelaajaoikeudet, jotta NHL-siirto toteutuisi. Öljykaupunkiin torniolainen ei ole palaamassa missään tapauksessa, vaikka seura omistaa pelaajan oikeudet vielä vuosikausia.

Edmontonin general manager Ken Holland kertoi viime viikolla useamman NHL-seuran tiedustelleen Puljujärven tilannetta. Holland haluaisi vaihtokaupassa nuoren hyökkääjän, joka pystyisi auttamaan Oilersia jo tällä kaudella.

Holland ei ole vielä saanut tyydyttävää tarjousta, mutta NHL:ssä asiat voivat tapahtua nopeasti takarajan häämöttäessä vain tuntien päässä.

– Ei sieltä ole kuulunut yhtään mitään, enkä ole ollut Pohjois-Amerikan suuntaan ollenkaan yhteydessä. Agentit hoitavat nämä asiat ja kyllä he soittelevat, jos on jotain uutta kerrottavaa.

Holland kertoi pari päivää sitten The Athleticin haastattelussa seuran pelaajatarkkailun päällikön Archie Hendersonin lentävän viikonlopuksi Suomeen seuraamaan Puljujärven pelejä. Oletettavasti Henderson näki niin perjantain kuin lauantainkin kärppäpelit.

– Minulla ei ole mitään tietoa siitä, että hän olisi täällä, Puljujärvi kuittaa.

”Kärpissä pelaaminen todella hyvä vaihtoehto”

Maanantaiaamuna Puljujärvi voi todennäköisesti työntää NHL:n taka-alalle tämän kauden osalta ja keskittyä täysin peleihin Kärpissä sekä mahdollisesti myös maajoukkueessa. Torniolainen vaikuttaa olevan kyseisen faktan kanssa sinut.

– Kärpissä näen millä tasolla pystyn pelaamaan isossa roolissa läpi kauden. Olemme miettineet paljon sitä, mikä minulle on parhaaksi ja tämä kehittää minua varmasti paljon.  

– Jos ei NHL:n suhteen tapahdu nyt mitään, niin tämä (Kärpissä pelaaminen) on minulle todella hyvä vaihtoehto ja hyväksi niin minulle kuin varmasti joukkueellekin, Puljujärvi päättää.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kyllä se vaan on niin, että suomeen hän JÄÄ! Täällä voi harjoitella niitä jutilan ylä ja ala MUMMOJA! Jos NHL:n aikoo pitää englanti luistaa KUIN VETTÄ VAAN! Viitomakielellä ei kerkiä tarpeeksi nopeasti ja menee KÄDET KIPEÄKSI ! You Know !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Holland pyytää Puljusta kiusallaan liikaa,
Ja pitää näin Puljun oven kiinni vielä vuosia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puljujärvi on oikeasti huippupelaaja..pelaa kultakypärää nyt!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa takaraja olla puoleltaöin ameriikan aikaa eli maanantai aamuna Suomenaikaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei vielä pariin vuoteen, Puljujärven pitää kasvaa henkisesti vahvemmaksi ja profiloitua liigassa fyysisesti vahvaksi maalintekijäksi joka dominoi vastustajien maalinedustajaa. Ja kielitaito pitää saada sellaiselle tasolle että pystyy sujuvasti median edessä laskettelemaan jenkeille tärkeitä fraaseja, olen innoissani...olen todella ylpeä...rakastan...haluan kiittää perhettäni....haluan näyttää...haluan auttaa joukkuetta mestaruuteen yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eikö lätkässä ole elämää tuon suljetun muovi-sarjan ulkopuolella? Antakaa pihapeli-puljun ruveta jälleen nauttimaan urheilemisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielellään näkisin, että Jesse jatkaisi Kärpissä. Pelaajan tulee tuntea, että on hyvä olla - juuri näin hän itse toteaa. Kohti Suomen mestaruutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän näytöt ole annettu jo aikoja sitten 🤔
Nyt saa pellailla kärpissä ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt Kärpät antennit pystyyn jos Jesse lähtee taalakaukaloihin niin Leskinen tottakait hyppää askiin tilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

17:41
Rinne vetää muodolliset hallitustunnustelut pikavauhtia – tavoitteena saada hallitus kasaan tiistaina
17:04
Kokoomuksen Orpo esittää, että hallitustunnustelija olisi sdp:n pääministeriehdokas – "On hieman erikoista, että Antti Rinne toimisi tunnustelijana"
16:56
Pohjantiellä tapahtui peräänajo-onnettomuus Kontinkankaan liittymästä pohjoiseen päin
16:52
Perussuomalaiset harkitsee välikysymystä, jos vihreiden Haavisto jatkaa ulkoministerinä uudessa hallituksessa
16:35
Tutkimus Oulun poliisitalon sairastumisryöpyn syistä valmistui: Työtiloissa runsaasti myrkyllisiä bakteereita ja homeita
16:24
Käräjäoikeus piti Päivi Anttikosken kertomusta syrjinnästä uskottavana, mutta katsoi, ettei hän ollut valitsijoiden mielestä tehtävään paras
15:43
Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan gallupeissa – professori Jokisipilä: "Voi nousta 30 prosenttiin"
109
Antti Rinne nousemassa hallitustunnustelijaksi – "Ensin on epäluottamusta pääministeri-Rinnettä kohtaan, mutta ei hallitustunnistelija-Rinnettä kohtaan, onhan tämä erikoista"
71
Iin kunta voitti ison eurooppalaisen kilpailun ilmastohankkeellaan – "Koska Ii pystyy tähän, siihen pystyy koko Eurooppa", sanoi Micropoliksen Leena Vuotovesi
65
Teollisuusliitto aloittaa laajat lakot – Pohjois-Suomessa lakkoillaan muun muassa Nokialla, SSAB:lla ja isoilla kaivoksilla
25
Keskustan sisäinen WhatsApp-ryhmä suljettiin vuotojen takia jo lauantaina – Ryhmäjohtaja Kurvinen: "Tällainen toiminta vie luottamusta, pidän sitä suorastaan törkeänä"
21
Lännen Median kysely: Sanna Marin sdp:n puoluevaltuutettujen kärkiehdokas pääministeriksi – joka kolmas valtuutettu ei osaa tai halua nimetä suosikkiaan
21
HS: Teollisuutta uhkaavien lakkojen vuoksi Fermionin lääketehtaalla Oulussa aloitettu alasajo – muun muassa syöpälääkkeen valmistus keskeytyy
14
Pääministerin valinta etenee: Sdp:n puoluehallitus kokoontuu ja valitsee hallitustunnustelijan – Miten ja milloin Suomi saa uuden pääministerin?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

330 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Puolison puute voi tappaa miehen!

Eihän se uutinen noin ollut. Yksinäisyyteen mies ottaa viinaa ja sairastuu haimatulehdukseen ja sitten poks. Lue huomise... Lue lisää...
no,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

5.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image