Jani Hakanpää ja Nicklas Lasu pelasivat lauantaina viimeisen pelinsä Kärpissä, Oulu jätti molempiin pysyvän jäljen – ” Oulu ja Kärpät tulee olemaan matkassani minne ikinä elämä viekään”

Nicklas Lasu sanoo viettäneensä Oulussa kaksi hyvää vuotta, mikä tekee lähdöstä paljon vaikeampaa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 4.5.2019 23:12
Janne Onnela

Lauantain seitsemäs finaalipeli oli viimeinen esiintyminen kärppäpaidassa kahdelle hienolle jääkiekkoilijalle, jotka molemmat tulivat Ouluun kehittymään paremmiksi pelaajiksi.

Niin puolustaja Jani Hakanpää kuin ruotsalaissentteri Nicklas Lasukin kokivat onnistuneensa tavoitteissaan ja jatkavansa matkaansa parempina pelaajina sekä ihmisinä.

–Aika eksyksissä oleva poika tuli aikanaan Ouluun. Poika haki omaa peli-identiteettiään ja omaa siviiliminäänsä. Matka jatkuu Oulun vuosien jälkeen paljon ehyempänä niin ihmisenä kuin pelaajanakin, Hakanpää sanoi herkistyen kyyneliin.

Ruotsalaissentteri Lasu tuli Ouluun pelattuaan vuosikausia kasvattajaseuransa Frölunda Indiansin riveissä. Lasu halusi muutosta uralleen ja kehittyä ihannoimansa Mika Pyörälän veroiseksi pelaajaksi.

–Toivottavasti olen lähempänä Pyörälän tasoa lähtiessäni kuin tullessani. Jääkiekkoilijana tunnen olevani ainakin paljon parempi kuin tänne tullessani, Lasu totesi.

Niin Hakanpää kuin Lasukin tulivat Ouluun ulkopuolisina, mutta Oulu ja oululaisseura on jättänyt molempien sydämiin vahvan jäljen.

–Oulu ja Kärpät tulee olemaan matkassani minne ikinä elämä viekään. Tulen aina muistamaan Oulun ja Kärpät lämpimin mielin. Upea kaupunki ja upea seura, Hakanpää sai sanottua.

–Olemme viettäneet täällä kaksi hyvää vuotta ja se tekee lähdöstä paljon vaikeampaa. Teki hyvää muuttaa välillä pois kotikonnuilta ja kehittyä sitä kautta ihmisenä. On kuitenkin hieman katkeraa päättää tämä tällä tavalla, Lasu sanoo HPK-tappioon viitaten.

Puolustaja Hakanpään ura jatkunee ensi kaudella Pohjois-Amerikan taalajäillä. Lasu puolestaan palannee pitkällä sopimuksella kasvattajaseuraansa Frölundaan.

MAINOS

Kommentoi

Hienoja pelimiehiä molemmat. Tosin ei ihan timanttisia ykköskorin kavereita kun finaaleja ratkaistaan, esim yv, välierä ja finaalipelit vaativat vielä paljon enemmän kuin runkosarjan rutiinikikkailut. Ennen kaudenalkua jo arvelin ettei Lasun taidot riitä ykkösyv pyörittämiseen ja niihän siinä kävi et homma sakkasi. Kakkoskentän tason mainio sentteri. Sentteritaso noin yleensäkin sakkasi joukkueen mestaruusjunassa, valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedoksi:
Yleisesti tiedetään, että Kärpissä pelasi numerolla 61 joukkueen paras puolustaja runkosarjassa ja pleijareissa eli Teemu Kivihalme. Monet tietävät jo huhtikuussa julkaistun kanadalaisen/yhdysvaltalaisen nettilehden perusteella, että sama pelaaja liittyy heti Suomen kauden loppuessa, nyt, Toronton rosteriin. Joten myös Teemu Kivihalme-niminen pelaaja pelasi lauantaina viimeisen pelinsä Kärpissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka mennyt kausi ei päättynyt kuten me kaikki olisimme halunneet ja toivoneet niin pakko sanoa et upeita pelimiehiä molemmat Hakanpää ja Lasu ja harmi et Kärpät menettää tuon tasoiset pelaajat. Toki on ymmärrettävää et molemnat hakee uusia haasteita uralleen ja on omat syyt jättää Oulu ja Kärpät.
Me Kärppä-fanit tulemme aina muistamaan Teidät ja se miten autoitte Kärppiä, siitä ISO KIITOS molemmille ja Onnea tulevaan elämään :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos pojat, olette upeita pelaajia ja persoonia. Harmi että tänään päättyi näin, mutta ei se niin vakavaa ole, Edellinen kausi oli aivan huikea, tämä kausi hieman vaisumpi tunnetasolla, mutta meille olette voittajia. Kaikkea hyvää molemmille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

99
Oulun säästölistalta karsittiin muutamia kohtia: Erikoisluokat, kaupunkipyörät ja Tuiran talviuintipaikka säilyvät
68
Moni poliisi harkitsee alan vaihtamista, sillä kiire, väkivalta ja henkilöstövajaus kuormittavat – Oulun poliisilaitoksen työsuojeluvaltuutettu Tero Väyrynen toivoo pikaisia toimenpiteitä
45
Epäilyt kasvavat: Koronavirus voi ehkä sairastuttaa jo kerran oireettomaksi todetun uudelleen
35
Mielenosoitus keskeytti Hietasaaren hakkuutyömaan hakkuut jälleen torstaiaamuna, hakkuutyömaa valmistuu ensi viikolla
32
Kuusamo satsaa miljoona euroa maastopyöräilyyn – Rukalle rakennetaan useita uusia reittejä
26
OYSin B-osan rakentamisesta allekirjoitettiin urakkasopimukset – ensimmäiset uudet tilat otetaan käyttöön vuosina 2022 ja 2023
22
Turvapaikanhakijat ja pudasjärviset tarvitsevat vastaanottokeskuksen Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

167 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ei päässyt rikastumaan osakesäästötililä

Olehan varovainen, koska Juttutuvan virallisen totuuden mukaan osakesäästäjän on tunnetusti mahdotonta voittaa massimieh... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image