Jani Hakanpää ja Nicklas Lasu pelasivat lauantaina viimeisen pelinsä Kärpissä, Oulu jätti molempiin pysyvän jäljen – ” Oulu ja Kärpät tulee olemaan matkassani minne ikinä elämä viekään”

Nicklas Lasu sanoo viettäneensä Oulussa kaksi hyvää vuotta, mikä tekee lähdöstä paljon vaikeampaa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 4.5.2019 23:12
Janne Onnela

Lauantain seitsemäs finaalipeli oli viimeinen esiintyminen kärppäpaidassa kahdelle hienolle jääkiekkoilijalle, jotka molemmat tulivat Ouluun kehittymään paremmiksi pelaajiksi.

Niin puolustaja Jani Hakanpää kuin ruotsalaissentteri Nicklas Lasukin kokivat onnistuneensa tavoitteissaan ja jatkavansa matkaansa parempina pelaajina sekä ihmisinä.

–Aika eksyksissä oleva poika tuli aikanaan Ouluun. Poika haki omaa peli-identiteettiään ja omaa siviiliminäänsä. Matka jatkuu Oulun vuosien jälkeen paljon ehyempänä niin ihmisenä kuin pelaajanakin, Hakanpää sanoi herkistyen kyyneliin.

Ruotsalaissentteri Lasu tuli Ouluun pelattuaan vuosikausia kasvattajaseuransa Frölunda Indiansin riveissä. Lasu halusi muutosta uralleen ja kehittyä ihannoimansa Mika Pyörälän veroiseksi pelaajaksi.

–Toivottavasti olen lähempänä Pyörälän tasoa lähtiessäni kuin tullessani. Jääkiekkoilijana tunnen olevani ainakin paljon parempi kuin tänne tullessani, Lasu totesi.

Niin Hakanpää kuin Lasukin tulivat Ouluun ulkopuolisina, mutta Oulu ja oululaisseura on jättänyt molempien sydämiin vahvan jäljen.

–Oulu ja Kärpät tulee olemaan matkassani minne ikinä elämä viekään. Tulen aina muistamaan Oulun ja Kärpät lämpimin mielin. Upea kaupunki ja upea seura, Hakanpää sai sanottua.

–Olemme viettäneet täällä kaksi hyvää vuotta ja se tekee lähdöstä paljon vaikeampaa. Teki hyvää muuttaa välillä pois kotikonnuilta ja kehittyä sitä kautta ihmisenä. On kuitenkin hieman katkeraa päättää tämä tällä tavalla, Lasu sanoo HPK-tappioon viitaten.

Puolustaja Hakanpään ura jatkunee ensi kaudella Pohjois-Amerikan taalajäillä. Lasu puolestaan palannee pitkällä sopimuksella kasvattajaseuraansa Frölundaan.

MAINOS

Kommentoi

Hienoja pelimiehiä molemmat. Tosin ei ihan timanttisia ykköskorin kavereita kun finaaleja ratkaistaan, esim yv, välierä ja finaalipelit vaativat vielä paljon enemmän kuin runkosarjan rutiinikikkailut. Ennen kaudenalkua jo arvelin ettei Lasun taidot riitä ykkösyv pyörittämiseen ja niihän siinä kävi et homma sakkasi. Kakkoskentän tason mainio sentteri. Sentteritaso noin yleensäkin sakkasi joukkueen mestaruusjunassa, valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedoksi:
Yleisesti tiedetään, että Kärpissä pelasi numerolla 61 joukkueen paras puolustaja runkosarjassa ja pleijareissa eli Teemu Kivihalme. Monet tietävät jo huhtikuussa julkaistun kanadalaisen/yhdysvaltalaisen nettilehden perusteella, että sama pelaaja liittyy heti Suomen kauden loppuessa, nyt, Toronton rosteriin. Joten myös Teemu Kivihalme-niminen pelaaja pelasi lauantaina viimeisen pelinsä Kärpissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka mennyt kausi ei päättynyt kuten me kaikki olisimme halunneet ja toivoneet niin pakko sanoa et upeita pelimiehiä molemmat Hakanpää ja Lasu ja harmi et Kärpät menettää tuon tasoiset pelaajat. Toki on ymmärrettävää et molemnat hakee uusia haasteita uralleen ja on omat syyt jättää Oulu ja Kärpät.
Me Kärppä-fanit tulemme aina muistamaan Teidät ja se miten autoitte Kärppiä, siitä ISO KIITOS molemmille ja Onnea tulevaan elämään :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos pojat, olette upeita pelaajia ja persoonia. Harmi että tänään päättyi näin, mutta ei se niin vakavaa ole, Edellinen kausi oli aivan huikea, tämä kausi hieman vaisumpi tunnetasolla, mutta meille olette voittajia. Kaikkea hyvää molemmille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

17:09
IL: Kaksi ihmistä kuollut lyhyen ajan sisällä Oulussa poliisin voimankäytön jälkeen
16:33
Näyttelijä Joose Mikkonen vastaa Merja Larivaaran syytöksiin työpaikkakiusaamisesta Oulun Teatterissa – "Puhelun soittaja hoiti luottamustehtäviään. Asiaa ei koskaan annettu anteeksi"
15:32
Moottorikelkkailija ohitteli autoja ja pakeni poliisia Kemissä – hovi ei alentanut 55 päivän vankeustuomiota
15:32
WWF: Vaikka lohta nousi Tornionjokeen kohtalaisesti, ylikalastusta ei voida jatkaa
15:24
Johtamismallista päätös vasta marraskuussa – Pormestarimallia ei ole hylätty, mutta nykymallia kehitetään valtuustokauden loppuun
15:20
Nuorten foorumi tutustutti Oulun lapsia ja nuoria vaikuttamismahdollisuuksiin – "Vielä on matkaa siihen, että saadaan kaikkien nuorten ääni kuulumaan"
15:04
Oululaisyhtiö iLoqin pörssilistaus jäi haaveeksi – yhtiö myytiin Nordic Capitalille 190 miljoonalla eurolla
87
Ruoka-avun jakajien käytännöt taustojen kyselemisestä vaihtelevat Oulussa: "Jos hakee seitsemänä päivänä viikossa kassillisen, voimme kysyä, onko tarve todellinen"
29
Oulu käsittelee pormestarimallia vasta marraskuussa
18
Hallitus purkaa terveyskeskusten hoitojonoja ensi vuonna 70 miljoonalla eurolla – lääkäreitä palkataan lisää
16
Teknologia-ala kaipaa naisia, mutta tyttöjen kiinnostus lopahtaa jo yläkoulussa – teknologiateollisuus kertoo, miten naisten osuus alalla saadaan nousuun
13
Pyhäjoen ydinvoimalan generaattorin valmistus alkoi Japanissa
11
Henkilöauto törmäsi pylvääseen Hietasaaressa – kaksi ihmistä kuljettiin OYSiin
10
Asuntorakentaminen hidastuu selvästi ja alamäki syvenee ensi vuonna – ulkomaisten kiinteistösijoittajien määrä kasvussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työministeri Timo Harakan sidonnaisuudet

Nuo kaikki asiat on jo selvitetty virallisesti. Kaikkien ministereiden on täytynyt selvittää erilaiset sidokset eri intr... Lue lisää...
Taas kerran Höpötti6...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image