Las Vegasin suo­ma­lais­hyök­kää­jä Haula: Keskialueen ylitys ratkaisee NHL-finaaleissa

NHL 2.6.2018 20:17 | Päivitetty 2.6.2018 20:33
STT

Keskialueen peli on isossa roolissa, kun Washington Capitals ja Las Vegas kohtaavat NHL-jääkiekon Stanley Cup -finaalisarjan kolmannessa ottelussa.

- Ylivoimahyökkäykset ovat olleet aika yksipuolisia tähän mennessä. Vastustajalla oli ihan liikaa ylivoimahyökkäyksiä viime pelissä, ja se lähtee ihan kiekkokontrollista keskialueen läpi, Las Vegasin suomalaishyökkääjä Erik Haula arvioi lauantaina Washingtonissa aamujäiden jälkeen.

Hän jatkoi, että Capitals on erittäin taitava keskialueella, joten Vegasin täytyy laittaa kiekkoa syvään ja pelata yksinkertaista peliä.

Joukkueet lähtevät lauantain otteluun tasatilanteesta 1-1. Haulan mukaan Las Vegas on tehnyt pieniä korjausliikkeitä edellisen tappioon päättyneen ottelun jälkeen.

- Viisikon pitää tehdä töitä yhdessä, ja keskialueen ylitys on tärkeä tässä sarjassa. Vastustaja kääntää nopeasti, ja Capitalsilla oli tosi paljon ylivoimahyökkäyksiä viime pelissä. Ne pitää ottaa pois, hän tuumi.

Vegas ei muuta peliään vieraissa

Las Vegas on ollut koko pudotuspelien ajan vahva vierasjoukkue ja voittanut kuusi kahdeksasta pelaamastaan vieraspelistä. Haula valotti menestyksen taustoja:

- Me on pelattu aika yksinkertaista peliä, se sopii meidän pelityyliin. Ja pysytään pois jäähyaitiosta. Se on tärkeä asia. (Marc-Andre) Fleury ollut hyvä maalilla. Pelataan ihan samalla tavalla kuin kotona.

Haula totesi finaalijoukkueiden olleen aika tasaisia tähän mennessä. Mutta Vegas ei ole vielä yltänyt parhaaseen suoritukseensa.

- Sitä toivotaan tänään, hän lisäsi.

Capitals ilmoittaa vasta ennen ottelun alkua, onko joukkueen keskushyökkääjä Jevgeni Kuznetsov pelikunnossa. Hän loukkaantui toisessa ottelussa ja pelasi silloin vain vajaat viisi minuuttia ensimmäisessä erässä.

- Me keskitymme vain omaan peliimme, oli hän mukana tai ei, ja yritetään pelata tähän saakka paras pelimme. Capitals varmasti aloittaa hyvin kotona, sillä he ovat innoissaan, kun saavat pelata faniensa edessä, Haula mietti.

Ottelu alkaa Suomen aikaa huomenna klo 3.00.

MAINOS

Kommentoi

Vegas häviää, ellei Haula pysty pelaamaan paremmin. Vetoja ei ole finaalisarjassa juuri kertynyt, eikä juuri mitään muutakaan mainitsemisen arvoista. Vegasin ykkönen toimii, Vegasin kolmonen toimii, Vegasin nelonen toimii. Vegasin kakkonen ei toimi. Vegasin kakkosketjussa pelaa Erik Haula. Samaisessa ketjussa pelaa myös James Neal, joka joutuu sooloilemaan, koska Haulalta ei tuke tipu. Jos Vegas häviää, on se Haulan kompuroinnista johtuva, sillä myös Vegasin maalivahtipeli ja puolustus toimii. Haula on selvä piikki siinä toimimattomien asioiden listassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image