Mira Kuisman luotsaama Kuortane näpäytti Kärppiä jo kolmannen kerran – "Se on mysteeri"

Kärpissä erinomaista työtä tehnyt Mira Kuisma siirtyi täksi kaudeksi Team Kuortaneen valmentajaksi. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Naisten SM-sarja 19.1.2020 16:58
Lasse Kyllönen

Naisten jääkiekkoliigassa on vain yksi joukkue, jota Kärpät ei ole kyennyt tällä kaudella kukistamaan. Entisen kärppäluotsin Mira Kuisman käskyttämä Kuortane otti sunnuntaina oululaisista jo kolmannen voittonsa hakemalla vieraspisteet lukemin 1–2 (0–1, 0–1, 1–0).

– Mikä tekee Kuortaneesta meille niin vaikean vastustajan, se on mysteeri. Meidän pitää voittaa heidät viimeisessä kohtaamisessamme, jos vaikka joudumme pelaamaan heitä vastaan vielä pudotuspeleissä, kärppäluotsi Janne Salmela tuumasi.

Kärppien viime aikoina hyvin toiminut hyökkäyspeli palasi syksyn otteluista tutulle tasolle. Kiia Nousiainen vastasi emäntien 1–2-kavennuksesta.

– Ottelu oli hallinnassa, mutta emme olleet riittävän teräviä ykkösalueen maalipaikoissa. Kuortane puolusti hyvin maalinedustaa, Salmela totesi.

MAINOS

Kommentoi

Mistä voi katsoa naisten jääkiekon sarjapelejä tai lukea tuloksia. Urheiluruudusta tulee vain miesten urheilua. Onko naisten pelit ja tulokset jossain esillä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruutu+ löytyy kaikki Naisten Liiga pelit. Naisten Liiga tulokset näkyvät esim. Teksti-tv 231-232 sivuilta ja netistä leijonat.fi sivustolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image