Mikko Manner ennakoi Kärppien CHL-ottelusta fyysistä peliä: "Ei tule olemaan hetken rauhaa"

Mikko Manner on selvittänyt tarkkaan, millainen joukkue tiistaina tulee vastaan. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Jääkiekko 7.10.2019 17:37
Janne Onnela

Kärppien tiistain CHL-vastustaja Skellefteå lukeutuu kahdella mestaruudellaan ja yhteensä seitsemällä finaaliesiintymisellään Ruotsin tämän vuosikymmenen kestomenestyjiin. Kärppäluotsi Mikko Manner odottaa Mestarien liigan E-lohkon kärkikamppailusta ennen kaikkea fyysistä peliä.

– Ei tule olemaan hetken rauhaa. Terävänä pitää olla koko ajan, eikä pelissä tule varmasti seisovia tilanteita ollenkaan.

– Kaksinkamppailuja tulee varmasti normaalia enemmän. Ruotsalaiset ovat niissä ehkä vähän suomalaisia kovempia, päävalmentaja muistutti.

Kärppien valmennusryhmä on tutkinut vastustajaa videolta ja maanantain harjoituksissa Manner muistuttikin pelaajia moneen otteeseen pienistä pelillisistä yksityiskohdista nimenomaan tiistain vastustajaa silmällä pitäen. Kärppävalmennuksen analyysin perusteella Kärpät kohtaa erittäin luisteluvoimaisen ja kovaa paineistavan joukkueen, joka pelaa viihdyttävää jääkiekkoa.

Skellefteå on tällä hetkellä Ruotsin tasaisessa sarjassa viidentenä. Joukkueen terävimmät syömähampaat ovat pistepörssin kymmenen kärkeen mahtuvat Joakim Lindström ja Oscar Möller. Kaksikko on merkattu huomiovärillä myös Mannerin papereissa.

– Nämä kotiin palanneet maailmanluokan pelaajat edustavat siellä samaa kuin Jussi Jokinen, Mika Pyörälä ja Lasse Kukkonen täällä meillä.

Maanantaina Ruotsiin matkustanut Kärpät jätti Rädyn veljekset Akun ja Aatun sekä Topi Niemelän kotiin harjoittelemaan. Myös Janne Pesonen on edelleen lihasvaivojen takia sivussa, ja Mika Pyörälän pelaaminen on sairastelun takia vielä kysymysmerkki. Kokoonpanoon nousevat Jussi Jokinen, Tino Metsävainio sekä Sami Anttila.

 

MAINOS

Kommentoi

Hienoa Manner. Jätit veljekset kotia. Nämähän Rädyn veljekset olis tuoneet maalintekoa. Ei kiinnosta näköjään jatkopaikka Manneria. Ei tuolla löysällä puolustamisella mennä jatkoon. Missä on maskit ylivoimalla. Ruotsi jyrää. Kiitos Manner. Onneksi ensi keväällä vaihtuu valmentaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikamoista päästäpäähän luistelua.
1-0 eka erässä jo nyt.
Ja paikalla onneksi Kärppäfanien parhaat, älämölölaulu raikaa.... Siinä on pieni ero svedujen lauluu, vähän niin kuin euroviisuissa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Skellefteå ottaa iisin voiton ja siitäkös parranpärinä alkaa.nyt on kansainvälinen ottelu niin tuomarit ei ainakaan kärppiä suosi.nyt otetaan kärppien kahvaamiset ja sukeltelut kuriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten Pesosesta tulikin yllättäen täys arpa Kärpille. Nekin pelit jossa kykeni pelaamaan olivat toivon mukaan puolikuntoisen pelaajan otteet. Voihan tietenkin olla niinkin, että minä en huomaa kaikkia hyviä asioita pelaamisessaan. Olen vasta vuodesta 1977 asti seurannut tiiviisti Kärppiä, ja jääkiekkoa muutenkin kohtuullisen paljon.
Kritisoin myös noiden nuorten talenttien pois jättämistä. Harjoittelua kaipaisi ehkä muutama muu, mutta nämä nuoret tarvitsee pelejä. Pelejä, pelejä, pelejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuota noin...uudet on silmälasini, ja hallissa on tullut käytyä useammin, kuin sinä olet itse siistinyt peräpääsi. Tämä ei muuta tosiasiaa siitä, että hankinnat ei aina onnistu. Kun puhutaan niin suuresta pelaajapalkkiosta, kuin nyt vaikka Pesosen kohdalla, niin luulisi rahalle vastinetta saavan enemmän, kuin nyt nähty anti.
Sulla on oma mielipide, ja hyvä niin. Toivottavasti olet oikeassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime torstain Skellefteå Linköping katsomisen perusteella kärppien pitäis voittaa. Peli oli heillä vaihtelevaa ja tekivät virheitä. Saa nähdä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

3 pistettä taitaa riittää Kärpille jatkopaikkaan näistä kahdesta Skellefteån pelistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan oikein,3 pisteellä varmistetaan jatkoonpääsy pudotuspeli vaiheeseen!Ikävää että jotkut Suomalaiset ja Oululaiset eivät arvosta kovatasoista Eurooppalaista jääkiekkosarjaa kuin Chl!Pelaajat ja joukkueet arvostavat sarjaa paljon!Itse käyn katsomassa jokaisen Chln ottelun paljon mieluummin kuin esim kotimaan sarjan jatkuvat ja puuduttavat Saipa,Jyp,Jukurit,Kookoo ja niin edelleen Ottelut!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image