Iiläinen Tuukka Simonen, 16, vei Boulderliigan osakilpailun voiton Oulussa

KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 16.11.2019 23:08
Kaleva

Iiläinen Tuukka Simonen hallitsi reitit parhaiten Toppilassa järjestetyssä Boulderliigan osakilpailussa lauantaina. Taakse jäivät muun muassa Tomi Salo ja Tommi Haapala, jotka nappasivat miesten sarjan muut kärkisijat.

Simosen esitys reiteillä oli erinomainen, ja vielä kovemmaksi suorituksen tekee se, että 16-vuotias Simonen voisi ikänsä puolesta osallistua vielä nuorten sarjaan. Oulun kiipeilykeskuksessa pidetyt kisat keräsivät paikalle yli 90 urheilijaa. Viime vuonna samainen kilpailu houkutteli paikalle noin 70 kisaajaa.

– Järjestelyissä on selkeästi opittu ja kisat sujuivat helposti ja hyvin, Oulun kiipeilykeskuksen toimitusjohtaja Ville Seitamo kommentoi.

Boulderliiga kattaa kuusi osakilpailua, joista Oulun tapahtuma oli toinen. Liiga huipentuu maaliskuun puolivälissä Tampereen kiipeilykeskuksessa.

Lue myös: Kerrasta koukkuun ja kohti korkeuksia – Iin lukiolaisella Tuukka Simosella on kaikki edellytykset nousta kiipeilyssä maailman huipulle

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
102
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
87
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
73
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
70
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image