Huuhkajien Kanerva jälleen Vuoden valmentaja – Jalonen jäi toiseksi

Markku Kanerva valittiin Vuoden valmentajaksi jo kolmannen kerran. KUVA: GIAN EHRENZELLER
Urheilu 16.1.2020 21:26
STT

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on valittu Urheilutoimittajain liiton äänestyksessä Vuoden valmentajaksi. Kanerva valittiin Vuoden valmentajaksi jo kolmannen kerran, edellisen kerran viime vuonna ja ensimmäisen kerran vuonna 2008.

Kanerva luotsasi Suomen ensimmäistä kertaa miesten arvokisoihin, kun Huuhkajat otti paikan tulevan kesän EM-lopputurnaukseen. Aiemmin tänään joukkue valittiin Vuoden joukkueeksi urheilutoimittajien äänestyksessä.

Kanerva keräsi äänestyksessä 2  369 pistettä ja 387 ykkössijaa. MM-kultaa voittaneen Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen sai 1  731 pistettä ja 155 ykkössijaa.

Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Venäjän lentopallomaajoukkuetta ja maan mestarijoukkuetta Kuzbass Kemerovoa valmentava Tuomas Sammelvuo (544 pistettä, 21 ykkössijaa).

MAINOS

Kommentoi

Voi tätä itkun määrää, kun maailman ykköslaji vie pystit! Kertoo vaan, etteivät ihmiset ymmärrä kuinka suuri laji onkaan kyseessä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että muistetaan muitakin valmentajia... koska jalkapallossa pelaa MM-tasolla 64 maajoukkuetta mutta Jääkiekissa 12 MM joukkuetta jakavat mitalin kovin taso Yleisurheilussa 144 maata mittelee keskenään.Totuus on yleisurheilussa kello ja pituus ratkaisee mutta joukkuepelissä tuomarit kuka voittaa koska seittemässä pelaaja jääkiekossa ikävä kyllä...Puskin Itä-rajalta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suuri pyllistys kaikelle urheilulle toimittajilta. Ei järjen hiventä. Miten kehtaatte antaa äänen vain sen takia että jalkapallo on teidän lempi laji? Eikö ammattiylpeyttä ole teillä ollenkaan? On päivänselvää että Kanervan edellä tänä ja viime vuonna on jono valmentajia jotka ansaitsisi tämän pystin. Hävetkää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kanerva valittiin viimevuonnakin eikä hänen joukkueet koskaan ole mitään voittanut??? Miksi Niskasen valmentajaa ei ole valittu? On valmentanut Iivon olympiakultaan ja maailmanmestaruuteen. Jalonen monta kertaa voittanut maailmanmestaruuden valmentajana??? Onko tässä mitään mieltä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain noin kuusi maata pelaa lätkän kesäloman aloittajaisissa mitalista. Ei sellaisen miniturnauksen voitosta voi antaa paljoa arvlstusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jalonen on kaksi kertaa valmentanut Suomen Maailmanmestariksi. Kanerva sai joukkueen EM kisoihin eikä peliäkään ole pelattu vielä. Kyllä kertoo urheilutoimittajien ammattitaidosta. Myötähäpeä on päällimmäinen tunne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huuhkajat ei ole vielä voittaneet maailmanmestaruutta. Jalonen olisi ansainnut pystin,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

140
Puheenaihe: Torjuuko Ruotsi koronaa viisaammin kuin Suomi? "Tämä on sellainen kysymys, johon en voi vastata kyllä tai ei"
55
Omistajaohjausministeri Tuppurainen patistaa kohtuuteen johdon palkkioissa kriisissä: "On oikein, että myös johto osallistuu taakanjakoon"
42
Suomen syntyvyys lähti alkuvuoden 2020 aikana nousuun vuosikymmenen mittaisen laskun jälkeen – "Jatkosta ei voi tietää", Väestöliiton johtaja huomauttaa
35
Koronakauden uudet tuulet apteekeissa: Nyt lääkkeet voi Oulun seudulla tilata autoon tai kotiin, lääkkeitä kuskataan jopa jalan – jotkut ovat yrittäneet ostaa koronalääkettä
35
Ensimmäinen koronakuolema Pohjois-Pohjanmaalla, Suomessa kuolleita yhteensä yhdeksän – OYSin 15 työntekijää ja kolme ensihoitajaa altistunut koronalle
30
Poliisi käännytti päivän aikana yli 600 autoilijaa – useat yrittäneet päästä rajan ylitse ilman välttämätöntä tarvetta
22
Pääkaupunkiseudulla asuva mies ajoi huumepäissään Oulun keskustassa – autosta löytyi huumeita, laiton patukka ja eteläsuomalainen nainen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Eihän se mitään ahneutta ole, päinvastoin, sijoittaminen koituu kaikkien hyödyksi Lue lisää...
nyt sijoittamaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

28.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image