Huuhkajat hyvissä asetelmissa – Suomen miesten jal­ka­pal­lo­maa­jouk­koe on J-lohkossa kuudessa pisteessä ja toisena

KUVA: KIMMO BRANDT / EPA
Urheilu 9.6.2019 20:00
STT

Markku Kanervan valmentama Suomen miesten jalkapallomaajoukkue ansaitsee hyvän arvosanan tähänastisesta EM-karsintaurakastaan.

Suomi on J-lohkossa kuudessa pisteessä ja toisena, kun takana on kolme ottelua. Kanervan suojattien kannalta lauantai-iltana nähtiin kaksi myönteistä asiaa.

Suomi pelasi vahvan ottelun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja juhli Tampereella 2–0-voittoa. Myöhäisillassa Kreikka taipui 0–3-kotitappioon Italialle.

Ennakkosuosikki Italia mennee lohkossa menojaan. Kreikka ja Bosnia-Hertsegovina kuuluvat Suomen tämän hetken päävastustajiin taistelussa kakkossijasta ja EM-paikasta.

Päävastustajien pistemenetykset ovat lähtökohtaisesti Huuhkajille hyvä asia. Kreikka sekä Bosnia-Hertsegovina ovat neljässä pisteessä, Armenia kolmessa ja Liechtenstein nollilla.

– Olen saakelin ylpeä äijistä. Meillä on hyvä joukkue, hyviä pelaajia ja pelaamme hyvin yhteen, Paulus Arajuuri riemuitsi lauantai-iltana.

Joukkue punnitaan todella syksyllä, jolloin karsinnat Liechtenstein-pelin jälkeen jatkuvat. Suomi kohtaa Liechtensteinin tiistaina vieraskentällä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

10:08
Liikennesää on hankala valtaosassa maata, Suomen lounaisosissa tulvavaara
9:30
Näkökulma: Kohutussa ulkoministeriössä tehtävä voi vaihtua tiuhaan – näin urakehitys poikkeaa muista ministeriöistä
9:00
Essee: Irti realismista ja käytännöllisyydestä, kohti mahdollista maailmaa – käytännöllisyydellä on myös pimeä puolensa Tilaajille
8:31
Pakettiauto paloi korjaamon pihalla Oulaisissa
8:10
Oululaisen Steel Ring -tallin Lotta Loikkanen hävisi ammattinyrkkeilyn MM-titteliottelun tuomariäänillä Karlsruhessa – manageri Markku Pirinen pettyi rajusti: ”Tuli todistetuksi, että Saksa on paska maa”
8:09
Vanhat kuvat: Tunnelmia pikkujouluista Oulussa vuosituhannen vaihteessa ja 2000-luvun alussa - juhlateltta ja baarikiertue
8:00
Luontoon kumppanin kanssa ja pari drinkkiä – oletko miettinyt, miten sinä kohtaisit yllättävän maailmanlopun? Tilaajille
22
Puheenaihe: Herättääkö tiernaesitys rasistisia mielikuvia? "Esitysten ei tulisi loukata mitään ihmisryhmää"
12
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
7
Yhteiskuntamme ei kestä liian helposti syttyviä lakkoja Lukijalta
7
Hyvä paha ydinvoima – EU:ssa sen rooli on yhä ristiriitainen, ja parlamentissa vastustus voi jopa kasvaa
5
Säteissaha katkaisi päiväkeskuksessa työskennelleen käden – oikeus määräsi ohjaajalle ja kuntayhtymälle sakkoja sekä tuntuvat korvaukset uhrille
5
Poliisin haaviin jäi 104 rattijuopumuksesta epäiltyä vuorokauden aikana, valvontamaratonissa jäi kiinni myös 16 etsintäkuulutettua
3
Lapsiasiavaltuutettu: Lasten erottaminen huoltajistaan ulkomailla on mahdollista kiireellisellä sijoituksella

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image