Hurrikaanilla toinen kuuma ratkaisija - "Lähes virheetön peli Antilta"

Urheilu 13.1.2018 21:18 | Päivitetty 13.1.2018 22:03
STT

Hurrikaani-Loimaan valmentaja Lauri Rantanen kehui perjantaina Tomi Rumpusen pelisuoritusta, ja lauantaina oli hakkuri Antti Ropposen vuoro saada ylistystä. Hurrikaani voitti paljolti Ropposen ansiosta Sampo Volleyn Pielavedellä lauantaina 3-0 lentopalloliigan kärkiottelussa.

- Erät olivat tasaisia 20 pisteen tienoille saakka, sitten pelattiin aina erien loput tosi hyvin. Todella kova peli Antilta, lähes virheetön. Oma vastaanotto toimi hyvin ja mahdollisti hyökkäystehot, Rantanen sanoi.

Ropponen teki 18 pistettä, Rumpunen tuki 16 pisteellä. Sampo Volleyn tehokkain oli 16 pistettä koonnut AndrusRaadik.

Etta kaatoi Akaa-Volleyn

Oulun Etta kaatoi Akaa-Volleyn 3-1. Vieraat voittivat avauserän, mutta sen jälkeen juhli Etta ja etenkin yleispelaajaksi takaisin liberon paikalta siirretty Anssi Hakala.

- Hakala teki 4000. pisteensä liigassa. Hieno pelaaja. Akaa oli alussa hyvä, mutta saimme syötöllä murennettua heidän ykköstempoaan pois, sanoi Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Hakala teki ottelussa 16 pistettä, Eetu Pennasen saldo oli 13 pistettä. Akaan Joni Mikkonen teki avauserässä peräti yhdeksän pistettä, mutta tahti hiljeni ja loppusaldo oli 19 pistettä.

Akaan uusi vahvistus Ivan Walter oli nyt vaisu, ja hänen hyötynsä joukkueelle jäi pieneksi.

Tiikerit yhä vireessä

Vielä pari kautta sitten liigan eliittiin kuuluneen Kokkolan Tiikereiden alkukausi oli vaikea, mutta nyt joukkue on vireessä. Raision Loimu kaatui 3-0.

Fredric Gustavsson teki 22 pistettä, yleispelaaja Lauri Jylhä 15. Loimun tehokkain oli Gino Naarden 14 pisteellä.

- Monelle alkukauden ottelulle tyypillisiä heikkoja vaiheita ottelun aikana ei nyt ollut. Se vaikuttaa, kun joukkue on terve ja harjoitukset täysipainoisia. Laurilla on itseluottamus kasvanut selvästi, ja se näkyy kentällä, sanoi Tiikereiden valmentaja Tapio Nissi.

Pudotuspelipaikkaan on matkaa kaksi pistettä, mutta taistelu kahdeksannesta sijasta käy kiivaana neljän joukkueen välillä.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image