Hole-in-one kruunasi eng­lan­ti­lais­päi­vän Euroopan-kiertueella - Korhonen jakaa sijaa 21

Urheilu 11.10.2018 21:34 | Päivitetty 11.10.2018 21:35
STT

Golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailu British Masters alkoi Surreyssa vaikuttavasti ja hyvinkin kotiyleisöön menevästi. Avauspäivän jälkeen kärkipaikkaa jakaa kolme englantilaispelaajaa, joista Eddie Pepperell ihastutti Euroopan-kiertueen uransa ensimmäisellä hole-in-onella.

Pepperell, Matt Wallace ja Tommy Fleetwood kiersivät kentän 67 lyöntiin eli viisi alle parin. Viisi pelaajaa on heistä lyönnin päässä, yhtenä heistä ranskalainen Alexander Levy, jonka kierros jäi yhtä reikää vajaaksi pimeyden takia. Hän pelaa avauskierroksensa loppuun perjantaina.

Suomalaisista kisan avasi parhaiten Mikko Korhonen tuloksella 70 eli kaksi alle parin. Hän jakaa sijaa 21. Tapio Pulkkanen löi par-tuloksen 72 ja jakaa sijaa 41. Mikko Ilonen käytti 76 lyöntiä eli neljä yli parin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

256 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image