HJK ei päästä vie­ras­pe­li­mat­koil­la lait­to­muuk­siin syyllistyviä ko­ti­pe­lei­hin­sä

Urheilu 8.5.2017 22:14 | Päivitetty 8.5.2017 22:35
STT

Jalkapalloliigan HJK kertoo kotisivuillaan, ettei se päästä vieraspelimatkoilla väkivaltaisuuksiin tai muihin laittomuuksiin syyllistyviä kannattajiaan joukkueen kotipeleihin.

Samalla HJK tuomitsee tiedotteessaan väkivallan ja jalkapallo-otteluiden ympärille pesiytyneen häiriökäyttäytymisen.

Helsinkiläisseuran kannattajat nousivat esille lauantaina, kun poliisi käännytti HJK-fanien bussin ennen Vaasaa. Ennakkotietojen mukaan kyydissä oli ihmisiä, jotka olivat aiemmin olleet osallisina kannattajien välisissä kahakoissa ja tappeluissa.

Myös toisessa fanibussissa olleet HJK:n kannattajat päättivät kääntyä kotimatkalle ennen saapumista Vaasaan. Kannattajat olivat matkalla VPS:n ja HJK:n liigaotteluun.

Toinen busseista päätyi ilmeisesti Hämeenlinnaan, jossa tapahtui ikävä ravintolavälikohtaus.

- Ravintolan henkilökunnan puututtua tilanteeseen häirikköseurueen jäsen oli aiheuttanut ravintolan henkilökuntaan kuuluvalle miehelle lääkärinhoitoa edellyttäneen vamman, poliisi tiedotti.

Poliisi tutkii lauantai-illan tapahtumia kaupungin keskustassa epäiltynä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena ja epäiltynä törkeänä pahoinpitelynä.

Kyseisen häirikköseurueen jäsenen uskotaan olleen HJK:n fanibussissa.

- HJK on lauantain tapahtumien jälkeen ottanut yhteyden ja kuullut kaikkia osapuolia. HJK seurana vaatii jatkossa päästä mukaan kannattajamatkojen järjestäjien, ottelun järjestävän seuran ja viranomaisten väliseen keskusteluun, seuran tiedotteessa kerrotaan.

HJK painotti samalla, ettei se hyväksy kaikkien jalkapallokannattajien leimaamista huligaaneiksi. Myös HJK:n kannattajien Klubipääty kertoo tuomitsevansa Hämeenlinnan tapahtumat.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Heräämistä, mikä hyvä. Toivottavasti HJK pystyy myös valvomaan asettamaansa kieltoa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image