Heikkinen nosti vies­ti­jouk­ku­een viidenneksi

Urheilu 1.3.2013 16:25 | Päivitetty 1.3.2013 17:01
STT,

Suomi on sijoittunut viidenneksi MM-hiihtojen miesten 4x10 km:n viestissä Val di Fiemmessä.

Suomi oli yhdestoista vielä ennen ankkuriosuutta, mutta Matti Heikkisen hyvä hiihto viimeisellä osuudella nosti joukkueen viidenneksi.

Voiton vei Norja, jolle Suomi hävisi 11,7 sekuntia. Suomen kilpaili miehistöllä Sami Jauhojärvi, Ville Nousiainen, Lari Lehtonen ja Heikkinen.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Ruotsi 1,2 sekunnin erolla kärkeen. Venäjä oli kolmas.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Suomalainen talviurheilu alkaa olla juuri sillä paikalla missä sen kuuluukin olla.Enään ei vilungilla pärjää eikä suomen lippu liikaa lepata palkintojenjako tilaisuudessa,ei nyt eikä tulevaisuudessakaan.Turhaa rahanhaaskausta koko "talviurheilu"-pellet joutaa jo kotiin sillä sirkushuvi riittää ainakin suomalaisten kohdalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tämä ihme kansa,kun menee huonosti ollaan valmiita nokkimaan ja morkkaamaan. Jos tekee tällaisen suorituksen kun Heikkinen tulkitaan se toisten heikkoudeksi. (ps jos ei ole tyytyväinen pistä sukset jalkaan ja mainetta niittämään)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo ,voiton vei Norja,niinpä tietennii...on menny mielenkiinto hiihtourheilusta...... en jaksa enään seurata,olokoon !HYH.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin se Heikkis Masa hiihteli pöljän hiihon ja saatii 5 sija kiu edellä olevat leikki, Muuten oltais liputettu ulos- No ei vaan kyllä se nyt taitaa olla silla tailla että muilla on veressä liikaa happia, Suomen poijjat ei ennää uskalla nostella vereksen arvoja.
Jos tuollalailla niinku nousiainen ja jauhoojärvi hiihtää että räkä lentää kilometrin päähän, niin on se kumma ettei sen parempaa saa aikaseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on julkisesti vaahdottu korkeista hemoklobiineista. Minäkin olen 69-vuotias ja pari viikkoa sitten minun arvoni oli 162. Kun kävin metsäsuksilla hiihtämässä pari kilometriä, niin hyvä, että jaksoin takaisin tulla. Siispä päätelmäni on, että korkeat veriarvot eivät edistä hiihtokuntoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Matti Heikkinen tosiaan pääsi kärkiryhmään siksi, että ryhmä hiihteli. Silmiinpistävää on se, että Heikkinen taisteli lopussa hienosti kovasta takaa-ajosta huolimatta. Mitä hapen määrään tulee, niin Heikkinen on tuossa ryhmässä varmasti kovimpia jos mitataan pelkästään hapenottokykyä. Kirikykyäkin Heikkiseltä varmasti löytyy, mutta ei ole paras mahdollinen lähtökohta ottaa kirivoittoa tuoretta miestä vastaan, joka on lähinnä lämmitellyt 9km, kun taas Heikkinen oli joutunut tulemaan täysillä. Northugin voittamiseen ei ole kenelläkään mahdollisuutta, mutta Suomen miesten viestitulos on kova. Paljon kovempi kuin yksikään jääkiekon "maailmanmestaruus".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:29
Kokoomus vaatii tiukennuksia terrorismilakeihin – syyttää keskustaa kahden lakimuutoksen pysäyttämisen hyväksymisestä
14:29
THL päivitti ohjeet terveydenhuollolle ja riskialueille matkustaneille – koronan leviäminen lisää painetta myös poliitikoille
14:11
"Egyptiä ja minua ei eroteta ennen kuin makaan hänen mullassaan" – Egyptin ex-presidentti Hosni Mubarak on kuollut: Nousi valtaan vahingossa ja piti siitä kiinni 30 vuotta
13:50
Talviriehassa riitti ohjelmaa Oulun Pikkaralassa
13:45
Posti ostaa uusia lajittelukoneita, osa sijoitetaan Ouluun ja osa Helsinkiin – kone lajittelee lähetykset jakelujärjestykseen
13:33
Ekopaaston teemana ovat tämä vuonna vastuulliset vaatevalinnat – ohjelmassa muun muassa vaatteidenvaihtokutsut
13:28
Yle: Suomenlapinkoirien kenneliä pitänyt nainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen eläinsuojelurikoksesta
38
Tervahiihto peruttiin hätiköidysti – Oulun seudulla mitä parhaimmat lumi- ja latuolot Lukijalta
31
Oululaisen lähiöpubin omistajat myivät alkoholia ohi kassan eivätkä merkinneet omia juomia kirjanpitoon – käräjäoikeus tuomitsi ehdolliseen vankeuteen
21
Uusi Oulun kaupunginvaltuuston kokoussali herätti ihastusta valtuutetuissa – Teatterin Pikisalissa riitti tilaa ja happea hengitettäväksi
17
Seitsemän ihmistä on kuollut koronavirukseen Italiassa – pelätään miljardimenetyksiä matkailussa, naapurimaiden terveysministerit hätäkokoukseen.
17
Korona saavutti Teneriffan ja leviää yhä Italiassa – virus masensi pörssejä maanantaina, miten käy tänään?
15
Pohjois-Pohjanmaalla enemmän työttömiä kuin viime vuonna, maakunnan suurin työttömyysaste Taivalkoskella
14
Tuore selvitys on herätys työnantajille: Rahalla palkitseminen motivoi eniten työntekijöitä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

205 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ihminen on loppupeleissä aina yksin

Oletko itse iloinen ja onnellinen toisten ihmisten hyvästä tuurista ja menestyksestä? Miten ilmaiset sen? Oletko itse hy... Lue lisää...
Väärät ystävät sinul...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image