Heikkinen nosti vies­ti­jouk­ku­een viidenneksi

Urheilu 1.3.2013 16:25 | Päivitetty 1.3.2013 17:01
STT,

Suomi on sijoittunut viidenneksi MM-hiihtojen miesten 4x10 km:n viestissä Val di Fiemmessä.

Suomi oli yhdestoista vielä ennen ankkuriosuutta, mutta Matti Heikkisen hyvä hiihto viimeisellä osuudella nosti joukkueen viidenneksi.

Voiton vei Norja, jolle Suomi hävisi 11,7 sekuntia. Suomen kilpaili miehistöllä Sami Jauhojärvi, Ville Nousiainen, Lari Lehtonen ja Heikkinen.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Ruotsi 1,2 sekunnin erolla kärkeen. Venäjä oli kolmas.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Suomalainen talviurheilu alkaa olla juuri sillä paikalla missä sen kuuluukin olla.Enään ei vilungilla pärjää eikä suomen lippu liikaa lepata palkintojenjako tilaisuudessa,ei nyt eikä tulevaisuudessakaan.Turhaa rahanhaaskausta koko "talviurheilu"-pellet joutaa jo kotiin sillä sirkushuvi riittää ainakin suomalaisten kohdalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tämä ihme kansa,kun menee huonosti ollaan valmiita nokkimaan ja morkkaamaan. Jos tekee tällaisen suorituksen kun Heikkinen tulkitaan se toisten heikkoudeksi. (ps jos ei ole tyytyväinen pistä sukset jalkaan ja mainetta niittämään)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo ,voiton vei Norja,niinpä tietennii...on menny mielenkiinto hiihtourheilusta...... en jaksa enään seurata,olokoon !HYH.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin se Heikkis Masa hiihteli pöljän hiihon ja saatii 5 sija kiu edellä olevat leikki, Muuten oltais liputettu ulos- No ei vaan kyllä se nyt taitaa olla silla tailla että muilla on veressä liikaa happia, Suomen poijjat ei ennää uskalla nostella vereksen arvoja.
Jos tuollalailla niinku nousiainen ja jauhoojärvi hiihtää että räkä lentää kilometrin päähän, niin on se kumma ettei sen parempaa saa aikaseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on julkisesti vaahdottu korkeista hemoklobiineista. Minäkin olen 69-vuotias ja pari viikkoa sitten minun arvoni oli 162. Kun kävin metsäsuksilla hiihtämässä pari kilometriä, niin hyvä, että jaksoin takaisin tulla. Siispä päätelmäni on, että korkeat veriarvot eivät edistä hiihtokuntoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Matti Heikkinen tosiaan pääsi kärkiryhmään siksi, että ryhmä hiihteli. Silmiinpistävää on se, että Heikkinen taisteli lopussa hienosti kovasta takaa-ajosta huolimatta. Mitä hapen määrään tulee, niin Heikkinen on tuossa ryhmässä varmasti kovimpia jos mitataan pelkästään hapenottokykyä. Kirikykyäkin Heikkiseltä varmasti löytyy, mutta ei ole paras mahdollinen lähtökohta ottaa kirivoittoa tuoretta miestä vastaan, joka on lähinnä lämmitellyt 9km, kun taas Heikkinen oli joutunut tulemaan täysillä. Northugin voittamiseen ei ole kenelläkään mahdollisuutta, mutta Suomen miesten viestitulos on kova. Paljon kovempi kuin yksikään jääkiekon "maailmanmestaruus".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image