Heikkinen antoi kaikkensa päätöskisassa - tuupertui maahan media-alueella

Matti Heikkinen sijoitus Falunin MM-kisojen 50 kilometrin kisassa oli 20:s. KUVA: FEHIM DEMIR / EPA
Urheilu 1.3.2015 17:48 | Päivitetty 1.3.2015 18:04
Kaleva

Matti Heikkinen tuupertui maahan media-alueella Falunin MM-kisoissa sunnuntaina.

50 kilometrin kisassa kaikkensa antanut Heikkinen pystyi kisan jälkeen vastaamaan lyhyesti Ylen haastatteluun, joka oli vuorossa ensimmäisenä. Hieman myöhemmin suomalaishiihtäjä tuupertui media-alueella hetkeksi maahan.

Paikalla ollut Kalevan toimittaja Kai Nevala kertoo, että kirjoittavien toimittajien kohdalle tultuaan äärirajoille itsensä vetänyt suomalaishiihtäjä ei ollut pystynyt kommentoimaan kisaa lainkaan.

Lääkintähenkilöstöön kuuluva nainen ja Suomen joukkueen tiedottaja Anna-Mari Vuollet taluttivat Heikkisen käsikynkästä hoidettavaksi.

Toimittajille kerrottiin, että Heikkinen kommentit lähetetään myöhemmin sähköpostilla.

Heikkinen oli kisan paras suomalainen. Hänen sijoituksensa oli 20:s. Heikkinen hiihti suurimman osan kisaa kärkiryhmän mukana, mutta putosi kyydistä viimeisellä kymmenellä kilometrillä. Kisan voitti loppukiritaistelun jälkeen Norjan Petter Northug.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hurja taistelu Matti Heikkiseltä 50 km:n hurjassa maailman parhaiden hiihtokisassa! Tsemppiä sisupussi-Matille edelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oli kunnollinen hiihtokeli olisi vauhdin pitäjiä riittänyt ja Nortuhk ei olisi pärjännyt. On se silti kova hiihtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antakaa nyt ihmisten toipua. Ylen haastattelussa Northug ja Heikkinen tärisivät hypotermian partaalla, ja haastattelija vain kyseli, että miltä tuntuu. Nostan hattua kaikille maaliin päässeille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän Heikkinen kaikkensa yritti, mutta kun se ei vain riitä kansainvälisissä mittelöissä. Johan tuo on jo itkään ollut selvillä, että Suomi on lopullisesti pudonnut hiihtourheilussa sijalle ym. Valmennustietous ja sitä myöten harjoittelu on mitä sattuu, eikä parannusta ole näkyvissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainkaan Heikkistä ei voi syyttää siitä etteikö olisi kaikkensa yrittänyt. Hämärän toisella puolella veti viimeiset kilometrit. Vain harva pystyy ottamaan itsestään noin kaiken irti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Teit Matti hyvän hiihdon" Northugille ei vaan pärjää kukaan,ei lyhyellä,eikä pitkällä matkalla,valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Nortti pehmeni pitkän matkan erikoismiesten käsittelyssä olisiko ollut Marcialongassa 2013. Tylysti tiputtivat Petterinkärkiletkasta 1,5km ennen maalia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

84
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
68
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
60
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
50
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
24
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
20
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria
20
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

232 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image