Golffari Minea Blomqvist-Kakko paljasti: Syyskuussa paluu am­mat­ti­lais­ken­til­le

Urheilu 12.8.2019 19:39
STT

Suomen menestynein naisgolffari Minea Blomqvist-Kakko paljasti maanantaina palaavansa ammattilaiskentille. Suomalainen palaa kilpailemaan naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa 19.–22. syyskuuta Ranskassa.

–  Päätin pari viikkoa sitten, että jatkan uraa ihan täysillä. Kun tämä tapahtuma on hoidettu, niin alan panostamaan omaan uraani, Blomqvist-Kakko sanoi maanantaina Siuntiossa hänen ja jo uransa päättäneen Mikko Ilosen perustaman golftapahtuman yhteydessä.

Kahden lapsen äidiltä ja ammattilaisgolffari Roope Kakon vaimolta päätös omaan uraan panostamisesta vaati hyväksynnän koko lähipiiriltä.

–  Sain äidin ja isän kanssa keskusteltuani luvan panostaa uraani, kun appivanhemmatkin antoivat siunauksen, että he auttavat lasten kanssa, Blomqvist-Kakko kertoi.

Blomqvist-Kakko pääsee aloittamaan uransa uudestaan suoraan naisten Euroopan-kiertueelta. Edellisen kerran hän on pelannut Euroopan-kiertueen kilpailussa ennen äitiyslomaansa joulukuussa 2017. Tänä vuonna hän pelaa vielä kolme kilpailua, mutta tähtäin on ensi vuodessa.

–  Nämä ovat lämmittelykisoja, jotta näkee missä 1,5 vuoden tauon jälkeen mennään. Sata lasissa lähdetään tekemään omaa uraa, ja haluan pelata voitoista ensi keväänä, Blomqvist-Kakko sanoi päättäväisesti.

Golf kuuluu Tokion olympialaisten lajeihin, mutta ensi vuosi ei ole uralleen uutta alkua virittelevän 34-vuotiaan Blomqvist-Kakon päätähtäin.

–  Kyllä pitää aika iso kaasujalka laittaa keväällä, jotta siihen pääsee. Se voi olla todellinen bonus, koska tavoitteet ovat muualla.

–  Olen sanonut, että olen vielä nuori tyttö golffarina. Annan itselleni nyt pari vuotta aikaa. Haluaisin ehkä 37-vuotiaana olla parhaimmillani, Blomqvist-Kakko suunnitteli.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

216 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image