Golffari Minea Blomqvist-Kakko paljasti: Syyskuussa paluu am­mat­ti­lais­ken­til­le

Urheilu 12.8.2019 19:39
STT

Suomen menestynein naisgolffari Minea Blomqvist-Kakko paljasti maanantaina palaavansa ammattilaiskentille. Suomalainen palaa kilpailemaan naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa 19.–22. syyskuuta Ranskassa.

–  Päätin pari viikkoa sitten, että jatkan uraa ihan täysillä. Kun tämä tapahtuma on hoidettu, niin alan panostamaan omaan uraani, Blomqvist-Kakko sanoi maanantaina Siuntiossa hänen ja jo uransa päättäneen Mikko Ilosen perustaman golftapahtuman yhteydessä.

Kahden lapsen äidiltä ja ammattilaisgolffari Roope Kakon vaimolta päätös omaan uraan panostamisesta vaati hyväksynnän koko lähipiiriltä.

–  Sain äidin ja isän kanssa keskusteltuani luvan panostaa uraani, kun appivanhemmatkin antoivat siunauksen, että he auttavat lasten kanssa, Blomqvist-Kakko kertoi.

Blomqvist-Kakko pääsee aloittamaan uransa uudestaan suoraan naisten Euroopan-kiertueelta. Edellisen kerran hän on pelannut Euroopan-kiertueen kilpailussa ennen äitiyslomaansa joulukuussa 2017. Tänä vuonna hän pelaa vielä kolme kilpailua, mutta tähtäin on ensi vuodessa.

–  Nämä ovat lämmittelykisoja, jotta näkee missä 1,5 vuoden tauon jälkeen mennään. Sata lasissa lähdetään tekemään omaa uraa, ja haluan pelata voitoista ensi keväänä, Blomqvist-Kakko sanoi päättäväisesti.

Golf kuuluu Tokion olympialaisten lajeihin, mutta ensi vuosi ei ole uralleen uutta alkua virittelevän 34-vuotiaan Blomqvist-Kakon päätähtäin.

–  Kyllä pitää aika iso kaasujalka laittaa keväällä, jotta siihen pääsee. Se voi olla todellinen bonus, koska tavoitteet ovat muualla.

–  Olen sanonut, että olen vielä nuori tyttö golffarina. Annan itselleni nyt pari vuotta aikaa. Haluaisin ehkä 37-vuotiaana olla parhaimmillani, Blomqvist-Kakko suunnitteli.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

21:11
Oulunsalon ampumaradan melusta valitetaan – mökkiläiset kokevat radan käyttöajat kohtuuttomiksi
20:59
Koronavirus levisi Eurooppaan ja Lähi-itään – Kiinassa koronavirus on vaatinut yli 130 kuolonuhria
20:41
Venäjää uhkaavat Kansainvälisen yleisurheiluliiton yhä kovemmat voimatoimet –  "Sen sijaan, että Venäjän liitto olisi myöntänyt syyllisyytensä, se on mennyt äärimmäisyyksiin kieltäessään"
20:39
Oulusta Helsinkiin neljässä tunnissa – Petteri Orpo panisi vauhtia ratainvestointeihin Tilaajille
20:31
Luistelun kohuvalmentajan seura äänestää helmikuussa uudesta hallituksesta – Taitoluisteluliitto odottaa selvitystä käytännön toimista, joihin seurassa on ryhdytty
20:11
Väistämisvelvollisuutta noudattamaton kuski törmäsi toiseen autoon Taivalkoskella – toista kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta
20:11
Pitääkö tavallisen suomalaisen nyt tehdä jotain tartunnan torjumiseksi ja epidemian ehkäisemiseksi – asiantuntijat antavat vain yhden tärkeän vinkin
185
Tutkimus selvitti, miksi BMW- ja Audi-kuskit tuntuvat törttöilevän muita useammin – statusautojen omistajissa on keskivertoa enemmän itsekkäitä kuskeja
94
Pääministeri Sanna Marin luottaa, että 30 000 työpaikkaa syntyy syksyyn mennessä – "Sillä polulla ollaan"
92
Väyrynen harkitsee paluuta keskustan jäseneksi – Jos Väyrynen palaa, Kärnä harkitsee puolueesta eroamista ja oman "uuskekkoslaisen" eduskuntaryhmän perustamista
78
Analyysi: Nyt on siirryttävä poseerauksesta tekoihin – työllisyystoimet tänään hallituksen pöydällä
37
Maanpuolustustahto kääntyi hienoiseen nousuun – yli kaksi kolmesta puolustaisi maata aseellisesti aina, myös ylivoimaista vihollista vastaan
20
"Otamme kalastusvesiemme vallan takaisin" – Britannia alkaa säätää EU-ajan jälkeisiä lakeja
18
Arviointineuvosto kritisoi hallitusta: "Kulutusta pitäisi lisätä vasta, jos työllisyystavoite saavutetaan"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image