Ettan hurja nousu palkittiin kotisalissa kauden avaus­pis­teel­lä – "Peli alkoi näyttää siltä kuin pitääkin"

Ettan Ville Sorvoja saa pelata vihdoin terveenä. Keskiviikkoillan Savo Volley -kotipelissä hakkuri takoi kentän korkeimman pistemäärän (23). KUVA: Pekka Peura
Urheilu 16.10.2019 21:34
Kimmo Siira

Lentopalloseura Ettan pelaajat olivat keskiviikkoillan urakkansa jälkeen kaksijakoisissa mietteissä. Kotipeli Savo Volleyta vastaan tuotti 2–3-tappion, joka oli liigakauden kuudes yhtä monesta ottelusta.

Tappio kehystettiin silti kuvaannollisella hopeareunuksella. Etta hävisi kaksi ensimmäistä erää hengettömällä esityksellä ja oli kolmannessa erässä lähes toivottomassa 15–21-tilanteessa.

Voittoon tuudittautunut Savo Volley nosti hieman jalkaa kaasulta ja päästi Ettan mukaan peliin. Hurmoskiri tuotti isännille ensin erävoiton jatkopalloilla ja heti perään vielä neljännenkin erän voiton.

Näin Etta varmisti kauden ensimmäisen sarjapisteensä, jonka henkinen merkitys nuorelle, uusiutuneelle ryhmälle on merkittävä.

Etta sai illan jälkimmäisen puoliskon aikana kipeästi kaipaamiaan onnistumisia ja todisti ennen kaikkea itselleen, että kykenee pelaamaan uskottavasti liigan kärkiseuroja vastaan.

– Annoimme kaksi erää aika iisisti vastustajalle. Lopussa peli alkoi jo näyttää siltä kuin sen pitääkin näyttää, tiivisti Ettan hakkuri Ville Sorvoja, joka keräsi ottelun korkeimman pistemäärän (23) yhdessä Savo Volleyn virkaveljensä Olli-Pekka Ojansivun kanssa.

– Ottelun alkuihin meidän on keksittävä vielä jokin muutos.

28-vuotiaan Sorvojan kehitystä ovat jarruttaneet loukkaantumiset. Hakkurilla on todettu selkärankareuma, jonka vuoksi uran jatko oli viime kesänä tarkassa mietinnässä.

– Paikat olivat kipeänä, mutta onneksi uusi lääke alkoi toimia, Sorvoja taustoitti.

– Nyt olen parhaassa kunnossa, mitä olen ollut. Jalka nousee, eikä satu enää mihinkään. Rikkonaiset edelliskaudet ovat jääneet kaivelemaan. Ensimmäistä läpimurtokauttani tavoittelen, Sorvoja korosti.

Lue lisää 17.10.2019 Kalevasta.

MAINOS

Kommentoi

Eipä ole ihme että Ojansivu pudotettiin maajoukkueesta, sen verran löysää oli pelaaminen. Kansainvälisillä kentillä ei tuollaisilla pelaajilla tee mitään. Ihmetyttää kun nyt kentällä olleista pelaajista ainoastaan yksi syötti kovaa hyppysyöttöä, muut helppoa leijaa joka otetaan helposti sormilyönnillä ylös. Savolaisilla yksi pitkä nuorimies josta voisi odottaa tulevaisuuden palaajaa, aika näyttää. Kyllä täytyy sanoa että kansainvälinen taso on tooooodellllla kaukana. Kuinkahan nämä suomalaiset joukkueet treenaavat kun näyttää ettei minkäänlaista kehitystä tapahdu millään pelin osa-alueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image