Ettan ho­pea­jouk­ku­ees­sa loistaneiden Ronkaisen ja Jokelan siirroille sinetti – "Hienoa, että pystyn ottamaan urallani askeleita eteenpäin"

Hakkuri Joonas Jokela tuulettaa jatkossa onnistumisiaan sveitsiläisen Lausanne UC:n paidassa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 25.6.2019 19:20
Kimmo Siira

Lentopalloseura Ettan viime kausien runkopelaajien Antti Ronkaisen ja Joonas Jokelan siirrot ulkomaisiin seuroihin ovat varmistuneet. Kuten Kaleva jo viime viikon maanantaina uutisoi, on Ronkaisen uusi seura Saksan Bundesliigan SVG Lüneburg ja Jokelan Sveitsin liigan Lausanne UC.

Pesti kotimaan rajojen ulkopuolelle on molemmille uran ensimmäinen.

– Hienoa, että pystyn ottamaan urallani askeleita eteenpäin. Sarjana Sveitsin liiga on todennäköisesti aika lailla samaa tasoa kuin Suomen liiga. Europelien kautta saan varmasti kovia otteluita ja hyviä näytönpaikkoja maailmalle, Jokela kiteytti Lentopalloliiton tiedotteessa.

Ronkainen ja Jokela kuuluvat Suomen maajoukkueeseen, joka aloittaa heinäkuussa valmistautumisen tulevaan olympiakarsintaan.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

6:20
Kysely: Yhä suurempi enemmistö suomalaisista suhtautuu myönteisesti euroon – kannatus kasvanut varsinkin vasemmalla
6:15
Espanja houkuttelee pohjoismaista alamaailmaa – Nyt se näkyy myös Suomen viranomaisten avunpyyntömäärissä
6:00
Ammattikouluihin voi nykyään hakea jatkuvasti – "Katsomme aina järkevän kohdan, missä opiskelijan on hyvä aloittaa"
6:00
Näissä vaaleissa luotetaan postiin – saamelaiskäräjät valitaan jälleen syyskuussa, viime kerralla ääniä luultiin jo hukkuneen
6:00
Qstockin kakkoslavan tekniikka vaatii kymmenittäin kaiuttimia ja kilometrikaupalla piuhaa – festivaalilavan äänentoisto on tarkkaa matematiikkaa Tilaajille
22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image