British Openin jatkopaikka on vielä Mikko Korhosen ulottuvilla

Urheilu 18.7.2019 20:03
STT

Mikko Korhosen saldo golfin British Openin avauksessa oli kolme birdietä, kaksi bogia ja yksi tuplabogi. Korhonen selvitti ensimmäiset 18 reikää yksi yli parin tuloksella 72, ja hän ponnistelee perjantaina päästäkseen mukaan viikonlopun kierroksille. 

Korhosen tunnelmat vaikuttivat aavistuksen ristiriitaisilta torstain lyöntien jälkeen.

–  Päivästä ja kentästä tuli tiukka testi. Hyvin sinnittelin mukana, vaikken lyönyt kovin hyvin etenkään alussa, Korhonen arvioi tulosta tiedotteessaan.

Kierros Royal Portrushin kentällä Pohjois-Irlannissa oli vielä pahasti kesken, kun Korhonen arvioi tilannettaan. Tavoite, eli jatkopaikka viimeisille kierroksille, näytti kuitenkin olevan edelleen hänen ulottuvillaan.

Terävämmin vastatuuleen

Korhonen onnistui torstaina avauspelissään kohtuullisesti, mutta lähestymislyönneissä hän ei ollut parhaimmillaan. Ne osuivat griinille vain 55 prosentin tarkkuudella.

Viheriöllä Korhonen oli tarkka.

–  Avauksiin pitää saada lisää terävyyttä varsinkin vastatuulessa ja lähestymisiä pitää pystyä lyömään lyhyillä raudoilla lähemmäksi reikää. Vähän pitää rentouttaa vielä huomenna. Ei kai siinä muuta, Korhonen mietiskeli jatkoa.

Kolmatta majoriaan pelaava Korhonen jatkaa urakkaansa perjantaina iltapäivällä. Sääennuste lupaa maltillisia tuulilukemia, mutta uhkana ovat sadekuurot. Tuuli on kuitenkin Portrushissa sadetta isompi riesa.

McIlroy eksyi pallostaan

Alkuillasta kilpailun kärjessä oli Irlannin Shane Lowry neljä alle parin tuloksella 67. Pohjois-Irlannin toivo ja turnauksen suosikeihin kuulunut Rory McIlroy epäonnistui huolellisesti, kun hän hukkasi pallon ensimmäisellä lyönnillään ja päätti päivän triplabogiin.

Muinoin 16-vuotiaana Portrushin 61 lyönnin kenttäennätyksen taputellut McIlroy, 30, väistyi yöhön kahdeksan yli parin tuloksella 79.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image