British Openin jatkopaikka on vielä Mikko Korhosen ulottuvilla

Urheilu 18.7.2019 20:03
STT

Mikko Korhosen saldo golfin British Openin avauksessa oli kolme birdietä, kaksi bogia ja yksi tuplabogi. Korhonen selvitti ensimmäiset 18 reikää yksi yli parin tuloksella 72, ja hän ponnistelee perjantaina päästäkseen mukaan viikonlopun kierroksille. 

Korhosen tunnelmat vaikuttivat aavistuksen ristiriitaisilta torstain lyöntien jälkeen.

–  Päivästä ja kentästä tuli tiukka testi. Hyvin sinnittelin mukana, vaikken lyönyt kovin hyvin etenkään alussa, Korhonen arvioi tulosta tiedotteessaan.

Kierros Royal Portrushin kentällä Pohjois-Irlannissa oli vielä pahasti kesken, kun Korhonen arvioi tilannettaan. Tavoite, eli jatkopaikka viimeisille kierroksille, näytti kuitenkin olevan edelleen hänen ulottuvillaan.

Terävämmin vastatuuleen

Korhonen onnistui torstaina avauspelissään kohtuullisesti, mutta lähestymislyönneissä hän ei ollut parhaimmillaan. Ne osuivat griinille vain 55 prosentin tarkkuudella.

Viheriöllä Korhonen oli tarkka.

–  Avauksiin pitää saada lisää terävyyttä varsinkin vastatuulessa ja lähestymisiä pitää pystyä lyömään lyhyillä raudoilla lähemmäksi reikää. Vähän pitää rentouttaa vielä huomenna. Ei kai siinä muuta, Korhonen mietiskeli jatkoa.

Kolmatta majoriaan pelaava Korhonen jatkaa urakkaansa perjantaina iltapäivällä. Sääennuste lupaa maltillisia tuulilukemia, mutta uhkana ovat sadekuurot. Tuuli on kuitenkin Portrushissa sadetta isompi riesa.

McIlroy eksyi pallostaan

Alkuillasta kilpailun kärjessä oli Irlannin Shane Lowry neljä alle parin tuloksella 67. Pohjois-Irlannin toivo ja turnauksen suosikeihin kuulunut Rory McIlroy epäonnistui huolellisesti, kun hän hukkasi pallon ensimmäisellä lyönnillään ja päätti päivän triplabogiin.

Muinoin 16-vuotiaana Portrushin 61 lyönnin kenttäennätyksen taputellut McIlroy, 30, väistyi yöhön kahdeksan yli parin tuloksella 79.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

84
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
55
Oulun Allas Sea Poolin aikataulua jatkettiin vuodella – nyt merikylpylän arvioidaan avautuvan keväällä 2021
50
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
42
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
22
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
22
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus
18
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image