Al­ko­ho­lin­käyt­tö toi potkut Ynnin ame­rik­ka­lai­sel­le pelaajalle

Lawrence Wright sai potkut Ynnistä. KUVA: Jarmo Kontiainen
Urheilu 8.1.2015 23:01
Teemu Wilenius

Oulun NMKY:llä on riittänyt päänvaivaa tällä kaudella ulkomaalaispelaajiensa kanssa. Seuran alunperin palkkaamasta amerikkalaiskolmikosta Brockeith PaneReggie KeelyLawrence Wright kukaan ei ole mukana, kun ratkaisuotteluita pelataan keväällä Oulussa.

Pane ja Keely eivät ehtineet nähdä kauden alkua, ennen kuin seura lähetti heidät kotimatkalle. Kalevan tietojen mukaan kaksikon potkujen taustalla oli epäily huumausaineiden käytöstä.

Wright pelasi syyskauden aikana Ynnin paidassa 14 ottelua ja oli joukkueen toiseksi paras pistemies (20,36 pistettä/ottelu).

Ynni purki Wrightin pelaajasopimuksen torstaina. Amerikkalaislaituri sai potkut toistuvien alkoholinkäyttöön liittyvien rikkomusten vuoksi.

”Nämä ovat olleet meille isoja kolauksia sekä taloudellisesti että imagollisesti.”

”Olimme tehneet taustatyöt Wrightin kohdalla niin huolellisesti kuin se on ylipäätään mahdollista. Mies oli pelannut aikaisemmin urallaan Kouvolassa ja Uudessakaupungissa, ja mikään ei viitannut tällaisiin ongelmiin”, Ynnin johtoryhmän jäsen Toni Kehusmaa kertoi.

Kehusmaan mukaan seura ei ole tehnyt vielä lopullista päätöstä siitä, hankkiiko se uutta ulkomaalaispelaajaa Wrightin tilalle.

Kotimaisten koripallosarjojen pelaajasiirtojen takaraja on helmikuun lopussa.

”Mietimme tilannetta talouden ehdoilla. Lopullinen päätös riippuu yhteistyökumppaneiden kanssa käytävien neuvottelujen tuloksesta.”

Wright, 30, otti raskaasti tiedon potkuistaan. Mies halusi pyytää anteeksi seuralta, joukkuekavereiltaan ja oululaiselta koripalloyleisöltä.

Lue lisää 09.01.2015 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image