Yrittäjien aamukahvit alkoivat jälleen Utajärvellä

Tervareitti 19.1.2018 10:32
Tervareitti

Jari Riekki

Utajärven kunnan ja yrittäjäyhdistyksen järjestämät yrittäjien aamukahvipalaverit saivat tiistaina jatkoa, kun vuodelle 2018 ensimmäiset yrittäjäkahvit hörpittiin Roomari-salissa.

Läsnä oli parikymmentä utajärveläistä yrittäjää sekä kunnasta kunnanjohtaja Anne Sormunen ja Utajärven Yrityspuistosta toimitusjohtaja Vuokko Paso.

Paso kertoi, että paikallisille yrittäjille on tarjolla Proagrian koulutusta 15.2. rahoitusteemalla ”Uutta potkua bisnekseen”. Seuraava yrittäjien kahvitilaisuus pidetään helmikuun 20. päivänä kello 18.

Utajärven Yrittäjien puheenjohtaja Markku Juntunen kertoi tilaisuudessa, että yrittäjäyhdistys suunnittelee ensi syksyksi Rokualle hyvinvointimessuja 15. syyskuuta pidettäväksi.

Alkanut vuosi on Utajärven Yrittäjille siitä erityinen, että yhdistys täyttää pyöreät 40 vuotta. Yhdistyksen toiminta on viime aikoina mukavasti piristynyt, niin että viime vuonna jäsenmäärä nousi maakunnan alueella eniten juuri Utajärvellä.

Pitkän linjan kuljetusalan yrittäjä Toivo Perttunen toivookin, että vanhat yrittäjät voisivat jakaa nuoremmilleen kaikkea mahdollista hiljaista tietoa, jotta vasta-alkajien ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä niin kuin heidän.

Perttusen mukaan turha kadehtiminen kannattaa jättää pois, ja pahimmastakin kilpailijasta kannattaa mieluummin tehdä hyvä yhteistyökumppani.

Lue lisää perjantain 19.1.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Yrittäjien aamukahvit alkoivat jälleen Utajärvellä julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Tokihan Utajärven Yrityspuistossa raha liikkuu, kunta sinne sitä siirtää.
Kaikki saadaa näyttämään viivan alle kelmittynä ihan hienolta, mutta missä menee raja tytäryhtiön rahoittamisessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Utajärvellä yrittäminen on erittäin haasteellista - paljon sanoja, valitettavasti vain vähän konkreettisia tekoja kunnan ja yrityspuiston osalta. Osaaminen? Mitä kunta ja poliittiset oikeasti tekevät oikeasti elinvoiman eteen? Kysykääpä yrityksistä. Vai oli paikalla 20 yrittäjää...ei tainnut olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muhoskin voisi ottaa mallia naapuri kunnastaan. Ai niin, ei ne jouda kunnassa miettimään sellaisia kun kissa hiiri leikki on vielä kesken ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, eläs nyt! Muhoksella on vuosikymmenten perinteet kunnallispoliittisen farssin pyörittämisessä. Kohelluksen ja riitelyn seuraaminen on joskus varsin viihteellistä ja huvittavaa mutta viihteen kääntöpuolena on se, että kuntalaiset ja yrittäjät kärsivät "pellehermannitouhusta" monella tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image