Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa yt-neuvottelut

Tervareitti 9.2.2018 14:42
Tervareitti

Jari Riekki

Muhoksellakin konttoriaan pitävä Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa kaikkia toimipaikkojaan ja toimintojaan käsittävät yt-neuvottelut.

Toimitusjohtaja Mikko Paanasen mukaan neuvottelut voivat johtaa enintään 26 henkilön irtisanomiseen. Ylä-Savon OP:lla on tällä hetkellä palveluksessaan 52 työntekijää.

Pankki arvioi neuvottelujen aikana konttoriverkostonsa laajuutta ja yt-menettely voi johtaa Jyväskylän, Muhoksen ja Oulun konttorin sulkemiseen sekä Ylä-Savossa sijaitsevien konttoreiden aukioloaikojen uudelleen arviontiin sekä toiminnallisiin muutoksiin.

Pankilla on konttorit Iisalmessa, Jyväskylässä, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Muhoksella, Oulussa ja Vieremällä.

– Pankin liiketoimintamallien uudelleenarviointi on välttämätöntä, jotta kilpailukyky ja kannattavuus voidaan varmistaa finanssitoimialan sekä asiakaskäyttäytymisen nopeasti muuttuessa, toimitusjohtaja Mikko Paananen perustelee päätöstä.

Toimitusjohtajan mukaan pitkään jatkunut matala korkotaso sekä finanssialan sääntelyn jakansainvälisen kilpailun kiristyminen haastavat alan perinteisiä kotimaisia toimijoita.

 

Artikkeli Ylä-Savon Osuuspankki aloittaa yt-neuvottelut julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image