Vaalaan 11 kun­nan­joh­ta­jaeh­do­kas­ta

Tervareitti 21.11.2017 12:52
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Vaalan kunnanjohtajan hakuaika päättyi maanantaina. Virkaan haki 11 henkilöä. Virka täytetyään 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaa ovat hakeneet: Heinonen Hannele, restnomi, Inarista, Kari Mikko, DI, Muhokselta, Kuosmanen Olli-Pekka, KTM, Oulusta, Merilä Asko HTT, Huk, FM, Utajärveltä, Niskanen Jouni HTT, LKV, LVV, Vaasasta, Savola Tiina, KTM, DI, Oulusta, Savolainen Sanna, KM, Oulusta, Tuovinen Jussi Pekka Tapani, MMM, metsänhoitaja, ammatillinen opett.tutkinto, Vartialasta, Tyni Jouni, DI, Oulusta, Väisänen Mika, insinööri, Muhokselta. Yksi hakija ei halua nimeään julkisuuteen.

Juttua on muokattu 22.11.2017: Vaalan kunnanhallitus on päättänyt jatkaa kunnanjohtajan viran hakuaikaa 10.12.2017 asti.

 

 

 

Artikkeli Vaalaan 11 kunnanjohtajaehdokasta julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Älkää, vaalalaiset, enää enempää munatko itseänne. Tyytykää näihin hakijoihin. Jos laitatte paikan uuteen hakuun, entisetkin vetävät paperinsa pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taijanpa hakea miekin tuota virkaa, kun seuraavan kerran paikka aukejaa. Oon pätevydeltäni vähintäänkin muodollisesti pätevä - lienekkö sitten sopiva. Mie oon ollunna vakinaisessa virkasuhteessa toimineen kuntainliiton kuulakärkikynien hankintapäällikön virkavapaan sijainen,VVTKKHVS

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

97
Vihreät vaatii kunnianhimoista ilmastobudjettia - lentovero käyttöön, eläintuotteiden verotus selvitettävä
57
Sipilä torjui irtisanomislain vaihtoehdoksi tarjotun mallin: "Ei alenna riittävästi työllistämiskynnystä"
54
Pitkät sairaanhoitomatkat kismittävät Ylikiimingissä ja sen kuuli myös kaupunginjohtaja – "Eikö sillä summalla muka saisi lääkäriä käymään paikan päällä"
53
Hallitus ei vielä voi juhlia työllisyystavoitteen täyttymisellä – työllisyysaste jämähtänyt kuukausiksi 71,7 prosenttiin
39
OSAOn rehtori ja sairaanhoitopiirin ylihoitaja kannattavat testien palauttamista hoitoalalle – "Potilasturvallisuus on ennen kaikkea tärkeintä"
35
Teillä siirrytään talviajan nopeusrajoituksiin – rajoitukset tulevat voimaan loppuviikosta
34
Ulkomaiset rekat verolle Suomessa, kotimaiselle raskaalle liikenteelle esitetty tienkäyttövero palautuisi käyttövoimaveron alennuksena

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Ay-liike pelkää kuollakseen neljää asiaa: Ensimmäinen on työehtosopimusten yleissitovuuden poistaminen. Toinen on se, et... Lue lisää...
Stella Polaris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image