Utajärven kirjaston it­se­pal­ve­lua­jat ovat saaneet hyvän vastaanoton

Tervareitti 17.4.2018 9:02
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Utajärven kirjastosta tuli helmikuussa osittain itsepalvelukirjasto, kun kirjastossa järjesteltiin aukioloaikoja uudelleen.

Itsepalveluna kirjaston aukioloajat ovat pidentyneet asiakasystävälliseen suuntaan, sillä aamuisin itsepalvelulla kirjastolle pääsee jo kello 9 ja illalla itsepalvelun aukiolo loppuu vasta kello 21. Viikonloppuisin itsepalvelua on tarjolla kello 9-18.

Itsepalveluaikana kirjastossa on käytössä uusittua valvontatekniikkaa. Kirjaston lehti- ja kirjahyllyt ovat normaalisti asiakkaan käytössä. Myös varattuja kirjoja voi noutaa erillisestä hyllystä itsepalveluaikana. Lainausautomaatti ei anna kirjaa lainaksi muille kuin varauksen tehneelle henkilölle.

Maaliskuun alussa uutena kirjastonhoitajana aloittanut Pirjo Humalainen on iloinen siitä, että perheille tarjoutuu nyt mahdollisuus rauhassa asioida viikonloppuna kirjastossa.

Itsepalvelua varten kirjaston asiakas tarvitsee normaalin Outi-kirjaston kortin ja lisäksi nelinumeroisen tunnusluvun. Luvun saa omasta kirjastosta. Itsepalveluun pääseminen edellyttää myös 18 vuoden ikää.

– Aina pitää tulla omalla kortilla sisään, ja myös kaverit tulevat omilla korteilla. Jos itsepalveluaikana kirjastossa tapahtuu jotain häiriöitä, on kortillaan sisään kirjaantunut vahingoista vastuussa, muistuttaa Humalainen.

Lue lisää tiistain 17.4.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Utajärven kirjaston itsepalveluajat ovat saaneet hyvän vastaanoton julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Maan länsiosassa etelätuuli on voimakasta yöllä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

94 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Jaa, näkyy koskevan tämä pienituloisten tajua jarruttava "ymmärtämättömyys" myös ihan professoritason ihmisiäkin (hyvätu... Lue lisää...
professorikin vääräs...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image