QMG ostaa uta­jär­ve­läi­sen LVI-urakoitsija Movitekin

Tervareitti 23.2.2018 9:30
Tervareitti

Jari Riekki

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) ostaa 90 prosentin osuuden Utajärvellä kotipaikkaansa pitävästä Movitek Oy:stä.

Kauppa luo Movitekille uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistaa QMG:n markkina-asemaa alueella, toteavat Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen ja QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

Liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin LVI-urakoitsijana Pohjois-Suomessa tunnettu Movitek siirtyy siis QMG-konsernin omistukseen.

Oulun seudulla sijaitsevan Movitekin lisäksi kauppaan kuuluu tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomi Tampereella. Yhtiöiden liikevaihto yltää 31.3.2018 päättyvällä tilikaudella noin 17 miljoonaan euroon ja ne työllistävät noin 60 talotekniikan ammattilaista.

Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen kertoo, että vaikka QMG:n kotipaikka on Helsingissä, on silti täysin mahdollista että Movitekin kotipaikka säilyy Utajärvellä.

– Kotipaikkakeskustelu tullaan kyllä käymään, mutta on mahdollista, että kotipaikka pidetään edelleen Utajärvellä. QMG:n organisaatiomalli ja tapa toimia on vahvasti paikallinen, Moilanen kertoo.

Movitek Oy:n perustajat Mikko Moilanen, Ilkka Rousu ja Matti Viitala sekä tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomen osakkaat Marko Sillman ja Mika Sillman myyvät yrityksensä QMG:n omistukseen 90-prosenttisesti.

Kaikki osakkaat jatkavat tehtävissään sekä vähemmistöosakkaina Movitekin yhtiöissä ja QMG-konsernissa. Kaikki työntekijät jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

Movitek on urakoinut muun muassa kauppakeskus Valkeaa ja Kiinteistö Oy Oulun Alasintien toimitilarakennusta, Raahen Antinkankaan koulua, Rovaniemen Prisman laajennusta ja Kilpisjärven monitoimitaloa

 

Artikkeli QMG ostaa utajärveläisen LVI-urakoitsija Movitekin julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image