Murtautuja sai mukaansa vain haavat Muhoksella

Tervareitti 29.5.2018 11:42
Tervareitti

Elina Jyrinki

Muhoksen kirkonkylällä sijaitsevalle eläinlääkärin praktiikalle murtauduttiin myöhään maanantaiyönä. Yrittäjä Nina Lindström-Kippola sai soiton poliisilta puolilta öin. Markku Kippola lähti vaimonsa kanssa saman tien paikan päälle ja kohtasi surullisen näyn.

– Etuoven lasi oli rikottu ja menty siitä sisään. Sisällä oli rikottu jykevä lääkekaappi, mutta sieltä ei viemiseksi löytynyt mitään. Ellei voro ollut matolääkkeiden perään, Kippola toteaa.

Kippolan tietojen mukaan poliisille teki hälytyksen joku murron silminnäkijä.

– Iso kiitos hänelle. Todennäköisesti vältyimme isommilta aineellisilta vahingoilta, koska poliisi ehti paikalle nopeasti ja sai tekijän verekseltään kiinni.

Kippola toivoo, että silminnäkijä ilmoittautuisi hänelle, jotta Kippolat saisivat esittää kiitoksen auttajalle henkilökohtaisesti.

Vaikka murtautuja sai rikospaikalta mukaansa vain rikkomansa ikkunalasin repimät haavat, aiheutui rikoksesta yrittäjälle iso haitta.

– Tekijä rikkoi arvokkaan lääkekaapin, joka pitää korjata tai uusia. Oven lasi pitää uusia, ja jäihän tekijän jälkeen hirveä siivo. Yöllä pääsimme kotiin yhden-kahden aikaan ja aamulla minä jatkoin paikkojen siivoamista, koska Nina lähti työkierrokselle maakuntaan, Markku listaa.

Lasinsiruja on ihan joka paikassa ja muuta sotkua sen lisäksi. Veritahrojakin on saatu siivota sieltä täältä.

– Lähden tästä ostamaan paksumpia jätesäkkejä, että saan loput lasinsirut siivottua pois. Kuramatot pitänee vaihtaa ennen kuin tiloihin uskaltaa lemmikkejä päästää, jos kaikkia lasinsiruja ei saadakaan imuroimalla pois.

 

Artikkeli Murtautuja sai mukaansa vain haavat Muhoksella julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image