Kankarin Taidehuvilan isäntä palkittiin kult­tuu­ri­tun­nus­tuk­sel­la

Tervareitti 6.3.2018 13:12
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Elias Lönnrot -seura on palkinnut Kankarin Taidehuvilan isännän, marokkolaisen kuvataiteilija Ben Allal Ayadin Elias Lönnrot – kulttuuritunnustuksella. Tunnustukseen kuuluva pronssinen mitali ja kunniakirja jaettiin Kalevalan päivänä Kajaanissa.

Valtakunnallinen tunnustuspalkinto myönnettiin Ben Allal Ayadin korkeatasoisesta työstä maalaustaiteen, grafiikan, litografian, kuvanveisto- ja keramiikkataiteen alueilla.

Ben Allal Ayadin erityisenä ansiona on pidetty Vaalassa sijaitsevan Kankarin Taidehuvilan kehittämistä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista taidegallerioista, jolla on myös paljon kansainvälistä yhteistyötä. Taidehuvilassa järjestetään useiden näyttelyiden lisäksi maalaus- ja litografiakursseja ja erilaisia tapahtumia.

Lue lisää Tervareitistä 9.3.2018.

 

Artikkeli Kankarin Taidehuvilan isäntä palkittiin kulttuuritunnustuksella julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image