Tervareitti

Hoivaosasto saa jatkaa toistaiseksi

Tervareitti 12.10.2018 10:02
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Vaalan kunnanvaltuusto päätti torstaina, että vuodeosaston hoivapuoli saa jatkaa. Osastoa kuitenkin supistetaan siten, että luonnollisen poistuman kautta vapautuvia paikkoja ei täytetä ilman selkeää lääketieteellistä perustetta.

Edelleen valtuusto päätti, että kun asiakasmäärä on supistuu luonnollisen poistuman kautta 10 paikkaan, voidaan osastolta siirtää yksi henkilötyövuosi kotipalveluun. Kun asiakasmäärä on supistunut kahdeksaan, niin osastolta voidaan siirtää yksi henkilötyövuosi kotipalveluun. Hoivaosastolla on nyt 12 laitoshoivapaikkaa.

Päätös edellyttää, että tässä vaiheessa kunnanvaltuustolle esitetään selvitys hoivaosaston supistamisen vaikutuksista ja kiinteistön kunnosta. Tätä toivotaan jo vuoden 2019 alussa, mutta viimeistään kesäkuun 2019 valtuuston kokoukseen.

Myös kotisairaanhoito ja palvelusetelin käyttöönotto otetaan erikseen valtuustokäsittelyyn.

Kunnanvaltuusto äänesti päätöksestä kahteen kertaan. Lue lisää päätöksenteon vaiheista tiistain 16.10. Tervareitistä.

 

Artikkeli Hoivaosasto saa jatkaa toistaiseksi julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image