Asiantuntija

Kuinka saan heinänkasvun kuriin mökkitieltä?

Asiantuntija 25.7.2009

600 metriä pitkä mökkitien pohja on aikoinaan ajettu koneella, ojat kaivettu ja hiekkaa lisätty kunnolla. Nyt kun ei ole enää vuosiin hiekoitettu ja ajoakin on ollut vähemmän, niin tie heinittyy pahasti.
Heinät haittaavat jo autolla ajoa. Ne pitää keskikesällä niittää. Olisiko myrkytyksestä hyötyä ja kuinka pitkään? Mihin aikaan kesästä myrkytän ja mikä myrkky tehoaisi? Vai mikä konsti olisi paras?

Lahoavat laiturit ja ikkunanpielet

Asiantuntija 13.6.2009

"Tein mökillemme 1993 laiturialueen 2"x6" mäntylankusta ja kyllästin sen Valtilla moneen kertaan. Nyt lankut ovat mädäntyneet ja vaativat uusinnan", kertoo Jukka Reunanen. "Oma tulkintani on, että mäntypuu ei ole oikea materiaali. Kannakerakennelma on galvanoitua putkea, orret on painekyllästetty. Niissä ei ole ongelmaa. Ajattelen uusia kansilankut kuivatusta kuusilankusta tekemättä mitään kummempaa. Vai olisiko Siperian lehtikuusi parempi?"

Lisää uutisia Asiantuntija

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pakkasvaroitus: Maan pohjoisosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

168 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuka on juoppo

Omasta vankasta juopon kokemuksestani sanon, että juoppo on henkilö joka löytää syyn alkoholin hankkimiseen ja juomiseen... Lue lisää...
juoppo evp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi