Kauneus & muoti

Muo­ti­verk­ko­kaup­pa Zalando saapuu Suomeen

KUVA: Zalando
Kauneus & muoti 13.3.2012 8:10
Kaleva

Saksalainen kenkien ja muotivaatteiden verkkokauppa Zalando saapuu Suomeen toukokuussa.

Zalando aloitti toimintansa Saksan markkinoilla vuonna 2009. Sillä on toimintaa Saksan lisäksi Itävallassa, Ranskassa, Sveitsissä, Italiassa, Alankomaissa sekä Isossa-Britanniassa.

Suomen lisäksi Zalando suuntaa keväällä Ruotsin, Tanskan ja Norjan markkinoille.

Zalando aikoo laajentaa sadantuhannen tuotteen ja 1 300 merkin tuotevalikoimaansa ja säilyttää ilmaisen tilaustoimituksen ja –palautuksen palveluina myös Skandinavian markkinoilla.

"Viime vuosien suuren menestyksemme jälkeen olemme varmoja siitä, että voimme valloittaa Skandinavian markkinat samalla nopeudella kuin mitä liikevaihtomme tulokset muissakin maissa ovat todistaneet", Zalandon perustaja ja toimitusjohtaja Robert Gentz kaavailee.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Aika tosi hyvältä kaupalta se on vaikuttanut. Huippua että Kaleva on ollut ensimmäisenä tästä uutisoimasta. Hyvä Pohjois-Suomi! Vaatteet Zalandossa on suht edullisia ja tuo palautuksen ja toimituksen ilmaisuus tekee kyllä siitä helpon paikan ostaa tuotteita. Alennus.fi sivuilta ja muilta vastaavilta sivuilta saa vielä niihin alennuskoodeja, niin säästää 10% lisää. Miesten vaatteita siellä kyllä sais omasta mielestä olla hieman enemmänkin vielä, naisille kyllä löytyy ties mitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella rasittava tv-mainos, saa vaihtamaan kanavaa välittömästi. Mikä ei liene tv-kanavien edun mukaista ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huippua kyllä kun saatiin Zalando tännekin. En tiedä tarkottaako Kalevan juttu pekästään Zalandon verkkokauppaa vai tuleeko tänne joku Zalandon myymäläkin? Nettisivut niillä näyttää olevan ainakin nykyään suomeks ja toimitukset onnistuu Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

41
Poikkeusluvalla 17-vuotiaana saatu ajokortti ehti vanheta reilun viikon: Nuori mies kaahasi Pyhäjärvellä tutkaan 177 km/h
40
Helsinki-Vantaalla vaaratilanne – matkustajakone laskeutui varatulle kiitotielle
23
Jos presidentti Niinistö liputtaisi Nato-jäsenyyden puolesta, joka toinen suomalainen hyväksyisi liittoutumisen, kertoo Alma Median kysely
23
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
21
Liian syvät metsäojat pilaavat vesistöjä – tutkijan mukaan syvälle ojitukselle ei ole metsätaloudellisia perusteita
13
Donald Trump ja Kim Jong Un tapaavat helmikuussa – ydinaseriisuntaa koskevaa huipputapaamista pohjustettiin Valkoisessa talossa
12
Ulkomainen omistus ei ole riski Suomen huoltovarmuudelle – Asiantuntija: "Kyllä alus tulee, jos maksetaan tarpeeksi korkea rahti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image