Tilaajille

Curly girl -metodi muutti hamppuiset hiukset kork­ki­ruu­vi­ki­ha­roik­si – "Tämä on ollut takkuinen matka, mutta se on kannattanut"

Oululainen Ella-Riina Kangas on saanut Curly girl -metodin avulla kauniin korkkiruuvikiharat. Ennen hän vihasi luonnonkiharia hiuksiaan, mutta nyt hän kantaa kiharoitaan ylpeänä. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Hyvä Elämä 21.5.2019 6:00
Anna-Mari Kilpijärvi

Curly girl -metodi on valtavaan suosioon noussut hiustenhoitorutiini, jolla pyritään hoitamaan etenkin kiharaa hiusta. Oululaisen Ella-Riina Kankaan karheat luonnonkiharat hiukset muuttuivat metodin myötä kiiltäviksi korkkiruuveiksi.

Monella luonnonkiharan hiuksen omaavalla on viha-rakkaussuhde hiuksiinsa. Oululainen 23-vuotias Ella-Riina Kangas ei ole poikkeus, hän vihasi karheita luonnonkiharia hiuksiaan – kunnes oppi hoitamaan niitä.

– Ennen vihasin aina hiuksiani. En osannut laittaa niitä, joten kinusin yläasteella äidiltäni suoristuspermanenttia. Ajattelin, että minulla ei tulisi ikinä ikävä kiharoita.

Kova käsittely kuitenkin kuivatti hiuksia entisestään ja lopulta Kangas päätti kasvattaa suorat pois. Hiukset olivat kuitenkin edelleen karheat ja hamppumaiset. 

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

33
Björn Wahlroos antaa kyytiä Rinteen hallitukselle: "Yhtään julkista menoa ei leikata, eikä yksikään ammattiyhdistykselle epämieluisa työmarkkinauudistus etene"
29
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
28
Urheiluseuran kausikortin voi lainata kirjastosta jo useissa kaupungeissa – Oulun Kärpät ei innostu ilmaisten kausikorttien jakamisesta
24
Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle – keräsi yli 60 000 nimeä
21
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
19
"Venäläiset ovat kauhean kiinnostuneita, missä sakon voi maksaa heti" – Virolaisille Suomessa rapsahtaneet sakot jäävät enimmäkseen maksamatta
16
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

118 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreä sisäministeri ?

Nykyhallituksessa on pelottavan paljon henkisesti lapsen tasolle jääneitä ministereitä. Lue lisää...
Todella huolestuttaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image