Tilaajille

Curly girl -metodi muutti hamppuiset hiukset kork­ki­ruu­vi­ki­ha­roik­si – "Tämä on ollut takkuinen matka, mutta se on kannattanut"

Oululainen Ella-Riina Kangas on saanut Curly girl -metodin avulla kauniin korkkiruuvikiharat. Ennen hän vihasi luonnonkiharia hiuksiaan, mutta nyt hän kantaa kiharoitaan ylpeänä. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Hyvä Elämä 21.5.2019 6:00
Anna-Mari Kilpijärvi

Curly girl -metodi on valtavaan suosioon noussut hiustenhoitorutiini, jolla pyritään hoitamaan etenkin kiharaa hiusta. Oululaisen Ella-Riina Kankaan karheat luonnonkiharat hiukset muuttuivat metodin myötä kiiltäviksi korkkiruuveiksi.

Monella luonnonkiharan hiuksen omaavalla on viha-rakkaussuhde hiuksiinsa. Oululainen 23-vuotias Ella-Riina Kangas ei ole poikkeus, hän vihasi karheita luonnonkiharia hiuksiaan – kunnes oppi hoitamaan niitä.

– Ennen vihasin aina hiuksiani. En osannut laittaa niitä, joten kinusin yläasteella äidiltäni suoristuspermanenttia. Ajattelin, että minulla ei tulisi ikinä ikävä kiharoita.

Kova käsittely kuitenkin kuivatti hiuksia entisestään ja lopulta Kangas päätti kasvattaa suorat pois. Hiukset olivat kuitenkin edelleen karheat ja hamppumaiset. 

Tilaajille

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image