Tilaajille

Curly girl -metodi muutti hamppuiset hiukset kork­ki­ruu­vi­ki­ha­roik­si – "Tämä on ollut takkuinen matka, mutta se on kannattanut"

Oululainen Ella-Riina Kangas on saanut Curly girl -metodin avulla kauniin korkkiruuvikiharat. Ennen hän vihasi luonnonkiharia hiuksiaan, mutta nyt hän kantaa kiharoitaan ylpeänä. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Hyvä Elämä 21.5.2019 6:00
Anna-Mari Kilpijärvi

Curly girl -metodi on valtavaan suosioon noussut hiustenhoitorutiini, jolla pyritään hoitamaan etenkin kiharaa hiusta. Oululaisen Ella-Riina Kankaan karheat luonnonkiharat hiukset muuttuivat metodin myötä kiiltäviksi korkkiruuveiksi.

Monella luonnonkiharan hiuksen omaavalla on viha-rakkaussuhde hiuksiinsa. Oululainen 23-vuotias Ella-Riina Kangas ei ole poikkeus, hän vihasi karheita luonnonkiharia hiuksiaan – kunnes oppi hoitamaan niitä.

– Ennen vihasin aina hiuksiani. En osannut laittaa niitä, joten kinusin yläasteella äidiltäni suoristuspermanenttia. Ajattelin, että minulla ei tulisi ikinä ikävä kiharoita.

Kova käsittely kuitenkin kuivatti hiuksia entisestään ja lopulta Kangas päätti kasvattaa suorat pois. Hiukset olivat kuitenkin edelleen karheat ja hamppumaiset. 

Tilaajille

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

3
Oulussa löydetyn hylyn tutkimukset etenevät, mutta ongelmana on miten jäännös säilytetään – "Hylky tuhoutuu helposti nostettaessa kuiville"
3
Utajärveläisen Attendon hoivakodin asukkaat saivat 750 euron yllätyslaskun – "Attendo tuottaa tukipalvelut ja voi periä niistä mitä haluaa"
2
Kainuun prikaatin varusmies nosti tuvassa aseen toista varusmiestä kohti ja laukaisi – Sakkoja myös kertausharjoituksen väliin jättäneelle reserviläiselle
2
Oulun kaupungin ympäristöohjelma hyväksyttiin – tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2040
1
Runssilla: Puistolassa tarjoillaan oman talon herkkuja sekä yltäkylläisesti uusia ja yllättäviä makuja
1
Maakaasuputki Viroon valmistuu etuajassa – Näin rakentajat ratkaisivat risteyskohdan Venäjältä tulevan putken kanssa
1
Oulun kaupungin velanotto voi kasvaa tulevina vuosina – kaupunginhallitus pohtii tulevia investointeja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image