Ääneen pohdinta helpottaa tyylin löytymistä - va­kiin­tu­nee­seen­kin tyyliin saa vaihtelua pienellä vaivalla

Pukeutumisneuvonta tähtää siihen, että asiakas löytää itselleen käyttövaatteita joissa hän viihtyy. KUVA: Mikko Törmänen
Hyvä Elämä 5.11.2017 7:00
Kaleva

Omaa pukeutumistyyliä kannattaa pohtia ääneen. Silloin omat suosikkivaatteet ja inhokit saattavat näyttäytyä täysin käyttökelpoisessa valossa. Kysy itseltäsi, miksi pidän juuri tästä kuosista tai väristä ja miksi hyljeksin toista.

Näin ennakkoluulot karisevat ja eri vaatteiden yhdistely helpottuu. Vaatekaapin henkarissa mitättömän oloisina roikkuneet vaatteet saattavat saada uuden elämän ja päästä uudelleen oikeuksiinsa.

Ammattilaisten tarjoamaa pukeutumisneuvontaa kannattaa käyttää. Kalevan Xtra-liite tutustui pukeutumisneuvontaan Oulussa ja tulos yllätti: vakiintuneeseenkin tyyliin saa mukavaa vaihtelua pienellä vaivalla.

- Pukeutumisneuvonta tähtää aina siihen, että asiakas löytää itselleen käyttövaatteita joissa hän viihtyy. Vaatteen on myös oltava käyttötarkoitukseensa sopiva ja mieluiten sovittava yhteen myös jo olemassa olevien vaatteiden kanssa, pukeutumisneuvoja Salome Huhtinen painottaa.

Kalevan Xtra julkaistaan digitaalisena näköislehtenä, kun päivälehti ei ilmesty. Tilaajille tarkoitettu Kaleva:xtra on kaikkien luettavissa eKalevassa sunnuntaista 5.11. alkaen. Kaleva digilehden maksuttoman kahden viikon tutustumisjakson saa käyttöönsä täältä.

MAINOS

Kommentoi

Ääneen pohdinta on nykyään suosittua myös politiikassa, etenkin vihreiden keskuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

221 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

"Kun itse kysyy ja itse vastaa.Saa mieleisiään vastauksia". Niinpä. Näin toimii Sipilän enemmistöhallitus ensi keskiviik... Lue lisää...
HESEKIEL

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image