Digi

WhatsApp-sovellusta ei voi ladata Windows-puhelimiin

Digi 30.5.2014 11:13
Kaleva

Suosittu WhatsApp-sovellus on kadonnut Windows-kaupasta. Sovellus toimii kuitenkin Windows-puhelimissa, joihin se on ladattuna.

WhatsAppin poistumisen syynä on se, että sovellus ei toiminut kunnolla uudessa Windows Phone 8.1. -käyttöjärjestelmässä.

Windows Phone Centralin -sivuilla kerrotaan, että WhatsApp ja Microsoft tekevät yhteistyötä ongelman ratkaisemiseksi. Tavoitteena on, että sovellus palaisi Windows-kauppaan mahdollisimman pian.

Windows Phone 8.1. -käyttöjärjestelmää käyttää esimerkiksi Lumia 630, joka tuli myyntiin tänä keväänä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (62)

Rupeaa naurattamaan kommentoijat.Uutinen joka ei heitä kosketa,niin kuitenkin pitää kommentoida.Suurin osa kommentoijista haukkuu tiettyä merkkiä/käyttöjärjestelmää vaikka eivät ole edes koskeneet laitteeseen.Onko itsetunto heikko,kun pitää yrittää vahvistaa sitä haukkumalla.Jättäkää puhelin pöydälle ja lähtekää lenkille.Siinä hermot ja silmät lepää ja aivotkin saa verta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

naurattaa kun täällä kiistellään puhelimien paremmuudesta ja siitä kummassa on enemmän toimintoja. MITÄ helkkaria teitte silloin kun tietokoneissa tapahtui hullua kehitystä, jorisitte ettette osaa niitä käyttää ja että ne ovat humpuukia. Kattokaapa peiliin, se on sama tietokone mitä rämpäät käsissäsi, ainut vaan että se on huomattavasti pienempi kuin masiina jolla tänne kirjoitan. t. 3310

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhelimeesi on saatavilla päivityksia. Ei voida päivittää ennen kuin kytket puhelimen PC:hen. Moniko tekee?
Android, paina päivitä ja puhelin päivittää ohjelmat heti verkkoyhteyden kautta ilman PC:tä. Käyhän se noinkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Häh? Mikäköhän ihmeluuri se semmonen on joka PC:tä päivityksiin tarvii? Ei ainakaan WP.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asioihin oikeasti perehtyneet tietävät, että kaikki muut paitsi Applen tuotteet ovat täyttä roskaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lumia ja win 8.1:ssa toimii What's up erinomaisesti. Outo uutinen, onko kilpailijan liikkeelle laittama? Minulla on sekä android ja win 8 puhelin. Win on selkeä ja helppokäyttöinen. Androidissa on aina kaikki hukassa. Arvaa kumpaa käytän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytössä päivittäin kumpikin puhelin, 920 ostettu heti julkaisun jälkeen ja toiminut alkukankeuksien jälkeen todella hyvin. Samsungin puhelimia on samassa ajassa kuopattu kolme kappaletta, parhaillaan viikon vanhasta, pöydän ja korvan välillä liikkuneesta puhelimesta on lasi hajonnut ja arvata saattaa, ei mennyt takuuseen. Käyttöliittymä on sampassa todella sekava, tietenkin kaikkeen tottuu jos ei paremmasta tiedä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Omassa käytössä Android 4.3 ja vaimolla WP8. Näytön saan nokialaisesta aktivoitua päälle mutta siihen loppuu osaaminen. Androidia käyttää vaikka silmät kiinni. Vaimo osaa jopa käyttää Androidia vaikkei ole koskaan Android-puhelinta omistanut, kehunut paljon selkeämmäksi kuin windows phonea. Edes WPn WhatsAppia ei saa muokattua millään tavalla, Androidilla saa mieleisensä näköiseksi WAn käyttöliittymän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi hyvät ihmiset, miksi ostatte noita Microsoftin vermeitä!! Androidilla varustettuja laadukkaita luureja löytyy usealta valmistajalta. Itse olen käyttänyt työpuhelimena Lumiaa ja oli pakko ostaa itse Android-luuri

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korealaiseen halpaosista tehtyyn muovikalikkaan, joka vuotaa kuin seula, ei ole kyllä vaihtoehto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät yhtään sen halvemmista osista tehtyjä kuin Nokiankaan kapulat. Esim Nokian näytöt tulevat Samsungin tehtaalta ja suurin osa komponenteista samoilta valmistajilta. Eroa on lähinnä design-puolella. Jos tuolla seulalla tarkoitat vesitiiveyttä niin kyllä nuo IP67 lupaukset pitävät kohtuu hyvin paikkansa. Samsungin X-coverin voi todellakin upottaa huoletta veteen, Nokialaisia ei. Jos vuodot taas tarkoittavat tietoturvaa niin Microsoftin käyttöjärjestelmät ne vasta ovat seuloja olleetkin kautta historian. Tosin WP on niin marginaalinen käyttöjärjestelmä, että ei sille kukaan viitsi viruyksia yms. kirjoittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi jakaa mummojen sovelluksella koko lähipiirin data Facebookille?
Skypellä voi soittaa, välittä videota Ym. viestien lisäksi ja omistusoikeus säilyy itsellä kaikkeen sisältöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toista se on, kun vetelee oikialla Nokialaisella ja tekstiviesteillä, ei tarvi latailla kaikenmaailman hömppää + puhelin kuuluu ja akku kestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset haukkuu windows-puhelimia pelkästään heikon Windows Phone 7 käyttöjärjestelmän takia. Windows Phone 8.1 on ylivoimaisesti paras käyttöjärjestelmä puhelimille. Et voi väittää vastaan, jos et ole kokeillut.

Itellä toimii WhatsApp täydellisesti. Puhelimena lumia 1020 ja käyttis windows phone 8.1.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (62)

Uutisvirta

20:44
Henkilöauto suistui ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Tuuli voimistumassa osassa maata vaarallisen voimakkaaksi, puita kaatunut ja sähköjä katkennut
20:25
Oululaisen vaatebrändi Paine Clothingin ydin on ekologisissa ja eettisesti kestävissä arvoissa – "Se tuo itsellekin hyvän mielen, että voi vastata suoraan kysymyksiin tuotteen alkuperästä" Tilaajille
20:13
Ottelukooste: KooKoo–Kärpät
20:00
Lohkovoitto ja kasa maaleja – Niklas Jokelaisen hattutemppu siivitti AC Oulun Suomen cupin lohkovoittoon
20:00
Rovaniemen hovioikeus on aktiivisin matkakäräjillä, joista suurin osa kohdistuu Ouluun – Miksi hovioikeus niin usein alentaa tuomioita? Tilaajille
178
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
66
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
57
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
27
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Ei pukkaa. Levollisin mielin nautin Varman maksamaa eläkettä vielä 46 vuotta, jos sata vuotiaaksi elän. Tunnustan kyllä... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image