Digi

Nyt: Tiettävästi ensimmäinen suomalainen sai kerättyä kaikki Pokémonit

Pokémon-hahmo Oulun kirjaston kupeessa. KUVA: Daniel Wallenius
Digi 5.8.2016 15:14 | Päivitetty 5.8.2016 15:27
Kaleva

Tiettävästi ensimmäinen suomalainen on nyt saanut kerättyä kaikki Pokémon Go -pelin otukset. Se vaati päivittäin kahdeksan tuntia ja noin 20 kilometriä kävelyä. Jahtia kesti kolmen viikon ajan.

Nyt-lehti kertoo Jarmo Pulkkisen urakasta, hänellä on nyt puhelimessaan 142 pokémonia. Tämä on maksimimäärä, jonka Euroopassa Pokémoneja voi löytää.

Nytin mukaan on mahdotonta tietää varmasti, onko Pulkkinen ensimmäinen Suomessa kaikki otukset kerännyt. Ainakin hän on ensimmäisiä, joista julkisuudessa tiedetään.

Pulkkinen kiersi Helsingissä ahkerasti eri kaupunginosia keräten otuksia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Pokemoneista ja Angry Birdseistä pitäisi jalostaa Command & Conguer tyyppinen strateginen arcade peli, jossa Oulun seudulla asuvat viimeiset viikingit ja varjagit saavat luhistuvasta Neljänneståä valtakunnasta tai Iron Skystä U-veneellä saapuvia pakolaisia, mm. Martin Bormannin. Alfredo Hitlerinon ja muita, jotka perustavat sirkuksen ja valloittavan maailman monien mutkien ja ponnistelujen kautta. Peli suunnattu olympiaurheilijoille, joita treenataan luonnossa ja virtuaaliolosuhteissa pelin supreme versiolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyödyllistä liikuntaa koko Pokemon Go! jahti. Pitäisi ottaa eri sidosyhmien syysliikunta ohjelmiin venetsialaisiin ja peijaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venetsialaisissa olisi liikuntaa ainaisen tanssin ja laulun sijaan ja makkaran tilalla olisi lenkki pokemoneja. Metsällä riista säästyisi mahdollisiin elintarvikekriiseihin, jos maatilat menevät konkurssiin. Lisäksi otusparat ja niiden metsästäjät voisivat olla rauhassa, eivätkä joutuisi hirvikärpästen nakerrettaviksi tai kaatosateisiin ilmastonmuutosten vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Netin mukaan Pokemoneja on 722 kpl., suomenettu 151-152 ja pelaaja oli löytänyt 142. Pelin ohjelmoija on voinut tehdä salaisia tai ostettavia lisäkenttiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bran van 3000 tyyppistä piankuluvaa LA naatiskelu tyyppistä peliä. Saattaa tosin roihahtaa uusiin liekkeihin, kun pelaajien nivelet jaloissa ja sormissa palautuvat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkina aikoina on omat kotkotuksensa. Commodorejen aikoina oli SSGn ja SSI:n strategiset kilpailupelit, joista oli Run %, Compute! ja Computes Gazetten kilpailuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu jarmolle mutta pokemoneja voi saada Euroopassa (ihan siis myös suomessa) niin yli tuon 142.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihdoinkin alkoi valoa näkymään tunnelin päässä. Kyllä nyt Suomella alkaa nousukiito jos se valo ei vaan ole junan valo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä pelihän tuo on, mitä tuostaki pittää natista. Ovappahan ulukona ainaki ne pellaajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurissa kaupungeissa ja eteenkin keskustan tuntumassa asuvat ovat tässäkin paremmassa asemassa. Heillä Pokestoppeja on lähempänä ja jopa niin, että samasta paikasta yltää useampaan. Täällä Patelassa vaatii jo vähintään kaksinkertaisen peliajan ja viisinkertaisen kävelymäärän. Saatika jos asuu vielä syrjemmässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei meillä kovin huonosti mene. Tämä on näköjään maa jossa ihminen voi keskittyä keräämään pokemoneja yötä päivää, vaikka viikkotolkulla. Jos huvittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei hetkinen hetkinen.. Tällainen uutinen ylittää Kalevassa kynnyksen!? Onkohan nyt jotain maailman menossa mennyt hakoteille??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asioita ja uutisia on vaikea laittaa tärkeysjärjestykseen. Kaikki on suhteellista. Mieluummin luen tämän uutisen kuin että joku puukotti toista kännissä tai jossain on räjäytetty pommi, tai että taas poliitikot on harrastaneet hyväveli kauppoja. Pokemonit on tällä hetkellä muoti-ilmiö. Aikoinaan oli esim. aromipesä muotia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

äläs nyt. tämä on tärkeintä mitä maapallolla on tällähetkellä meneillään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Uutisvirta

14:29
Vegaaniruuan tarjoamisessa päiväkodeissa suuria vaihteluita Suomen sisällä – Helsingissä perheet voivat ilmoittaa syövänsä vain vegaaniruokaa, Oulussa tällaista vaihtoehtoa ei ole
14:03
Johaug tuplasi etumatkansa ja juhli voittoa – Pärmäkoski ei pysynyt Östbergin kyydissä
12:19
Mies laittoi toisen miehen kuvan Facebook-ryhmään ja väitti sarjakuristajaksi – Rovaniemen hovioikeus tuomitsi maksamaan sakkoja ja korvauksia
11:43
Vanhat kuvat: Nuorten yöelämä oli hurjaa 90-luvun ja vuosituhannen vaihteen Oulussa - kaduilla parveilua ja biletystä
11:13
Traktoria ohittanut henkilöauto ajoi ojaan Muhoksen ja Utajärven välillä – matkustajat pääsivät pois autosta omin voimin
10:44
Nainen hur­jas­te­li 50 km/h yli no­peus­ra­joi­tuk­sen Muo­nios­sa – Ajo­kiel­lon pituus selviää myö­hem­min
10:27
Yksi kuoli henkilöautojen nokkakolarissa Viitostiellä Suomussalmella – kaksi kiidätettiin sairaalaan
125
Kysyimme, onko työaika Suomessa liian lyhyt – "Vastaus riippuu paljon siitä, minkälaisesta työstä puhutaan"
51
Pimeät katuvalot ovat kulkijoiden riesana Oulussa – ledeissä ongelmia aiheuttaa lamppujen huolto
23
Mikko Rautalin opettaa nuoria sairaalakoulussa – Aknestikin ex-rumpali antaa kaikille perheille yhden vinkin: "Voisi olla ihan hyvä, että kotona keitetään pottuja neljän aikaan"
21
Oululaiset eivät ole ottaneet kultuuripääkaupunkihanketta omakseen Lukijalta
20
Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä eivätkä saa enää valtion varoja – Kuningatar Elisabet: "Tuen heidän toivettaan itsenäisemmästä elämästä"
17
Kärpät palasi voittojen tielle, mutta Ässät järjesti Porissa hikisen ja stressitasoja nostaneen puhteen – ykkösnyrkki piti vieraat pelissä mukana, Kristof ja Koblizek voittolaukauskilpailun sankarit
14
IS: Elisan pu­he­lin­myy­jät va­leh­te­li­vat asiak­kail­le – Yhtiön kä­si­tyk­sen mukaan käy­tän­tö oli pe­siy­ty­nyt ty­tär­yh­tiön Enia Oy:n Poh­jois-Suo­men myyn­ti­yk­sik­köön

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus suunnittelee uutta aktiivimallia

131 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ei ihan normaali nainen, enkä sellaista kaipaa

Tuskin susta on miehetkään kiinnostuneet. Lue lisää...
Late vanahana

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image