Digi

Nyt: Tiettävästi ensimmäinen suomalainen sai kerättyä kaikki Pokémonit

Pokémon-hahmo Oulun kirjaston kupeessa. KUVA: Daniel Wallenius
Digi 5.8.2016 15:14 | Päivitetty 5.8.2016 15:27
Kaleva

Tiettävästi ensimmäinen suomalainen on nyt saanut kerättyä kaikki Pokémon Go -pelin otukset. Se vaati päivittäin kahdeksan tuntia ja noin 20 kilometriä kävelyä. Jahtia kesti kolmen viikon ajan.

Nyt-lehti kertoo Jarmo Pulkkisen urakasta, hänellä on nyt puhelimessaan 142 pokémonia. Tämä on maksimimäärä, jonka Euroopassa Pokémoneja voi löytää.

Nytin mukaan on mahdotonta tietää varmasti, onko Pulkkinen ensimmäinen Suomessa kaikki otukset kerännyt. Ainakin hän on ensimmäisiä, joista julkisuudessa tiedetään.

Pulkkinen kiersi Helsingissä ahkerasti eri kaupunginosia keräten otuksia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Pokemoneista ja Angry Birdseistä pitäisi jalostaa Command & Conguer tyyppinen strateginen arcade peli, jossa Oulun seudulla asuvat viimeiset viikingit ja varjagit saavat luhistuvasta Neljänneståä valtakunnasta tai Iron Skystä U-veneellä saapuvia pakolaisia, mm. Martin Bormannin. Alfredo Hitlerinon ja muita, jotka perustavat sirkuksen ja valloittavan maailman monien mutkien ja ponnistelujen kautta. Peli suunnattu olympiaurheilijoille, joita treenataan luonnossa ja virtuaaliolosuhteissa pelin supreme versiolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyödyllistä liikuntaa koko Pokemon Go! jahti. Pitäisi ottaa eri sidosyhmien syysliikunta ohjelmiin venetsialaisiin ja peijaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venetsialaisissa olisi liikuntaa ainaisen tanssin ja laulun sijaan ja makkaran tilalla olisi lenkki pokemoneja. Metsällä riista säästyisi mahdollisiin elintarvikekriiseihin, jos maatilat menevät konkurssiin. Lisäksi otusparat ja niiden metsästäjät voisivat olla rauhassa, eivätkä joutuisi hirvikärpästen nakerrettaviksi tai kaatosateisiin ilmastonmuutosten vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Netin mukaan Pokemoneja on 722 kpl., suomenettu 151-152 ja pelaaja oli löytänyt 142. Pelin ohjelmoija on voinut tehdä salaisia tai ostettavia lisäkenttiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bran van 3000 tyyppistä piankuluvaa LA naatiskelu tyyppistä peliä. Saattaa tosin roihahtaa uusiin liekkeihin, kun pelaajien nivelet jaloissa ja sormissa palautuvat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkina aikoina on omat kotkotuksensa. Commodorejen aikoina oli SSGn ja SSI:n strategiset kilpailupelit, joista oli Run %, Compute! ja Computes Gazetten kilpailuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu jarmolle mutta pokemoneja voi saada Euroopassa (ihan siis myös suomessa) niin yli tuon 142.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihdoinkin alkoi valoa näkymään tunnelin päässä. Kyllä nyt Suomella alkaa nousukiito jos se valo ei vaan ole junan valo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä pelihän tuo on, mitä tuostaki pittää natista. Ovappahan ulukona ainaki ne pellaajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurissa kaupungeissa ja eteenkin keskustan tuntumassa asuvat ovat tässäkin paremmassa asemassa. Heillä Pokestoppeja on lähempänä ja jopa niin, että samasta paikasta yltää useampaan. Täällä Patelassa vaatii jo vähintään kaksinkertaisen peliajan ja viisinkertaisen kävelymäärän. Saatika jos asuu vielä syrjemmässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei meillä kovin huonosti mene. Tämä on näköjään maa jossa ihminen voi keskittyä keräämään pokemoneja yötä päivää, vaikka viikkotolkulla. Jos huvittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei hetkinen hetkinen.. Tällainen uutinen ylittää Kalevassa kynnyksen!? Onkohan nyt jotain maailman menossa mennyt hakoteille??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asioita ja uutisia on vaikea laittaa tärkeysjärjestykseen. Kaikki on suhteellista. Mieluummin luen tämän uutisen kuin että joku puukotti toista kännissä tai jossain on räjäytetty pommi, tai että taas poliitikot on harrastaneet hyväveli kauppoja. Pokemonit on tällä hetkellä muoti-ilmiö. Aikoinaan oli esim. aromipesä muotia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

äläs nyt. tämä on tärkeintä mitä maapallolla on tällähetkellä meneillään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Uutisvirta

15.9.
Pahin painajainen Stozice Arenan korkean katon alla – Suomen varmalta näyttänyt voitto karkasi käsistä viiden ottelupallon jälkeen
15.9.
Tekninen vika viivästyttänyt Finnairin lentoa Kemistä Helsinkiin tuntikausia, mekaanikot lennätettiin paikalle – "Todella ikävää tällainen"
15.9.
Öljymarkkinat uskovat Saudi-Arabian jalostamoiskujen johtavan jyrkkään hinnannousuun
15.9.
Lämpöpatterit päälle ja tulet uuniin: Alkava viikko on Oulun seudulla hyinen ja sateinen, viikon puolivälin kylmät yöt voivat tietää mustaa jäätä
15.9.
Reissusa: Roomasta leirintäaluemökin vuokrannut Päivi Kinnunen pääsi seuraamaan lempisarjansa Isä Matteon kuvauksia
15.9.
Kuka kätki hopea-aarteen Inarijärven rannalle? Kysymys piinasi Seppo Saraspäätä 16 vuotta, kunnes hän ratkaisi sen Tilaajille
15.9.
Talouden käänne heikompaan panee vipinää kinttuihin – Hallituspuolueet lähtevät sorvaamaan budjettia "kaikki mulle heti" -asetelmassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

89 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

Niin mikä on nyt sitä? Tämä nykyinen yltäkylläisyyskö? Ihmiset elävät pidempään ja rutiköyhien osuus on maailmassa pien... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image