Digi

F-Secure Freedome voi aiheuttaa ongelmia eKalevassa – yhtiön mukaan ongelmaa ratkotaan

Digi 20.12.2017 15:34
Kaleva

F-Secure Freedome VPN-palvelu aiheuttaa ongelmia useissa verkkopalveluissa. Palvelu tiedottaa asiasta Twitter-tilillään.

Kyseinen palvelu aiheuttaa ongelmia myös eKaleva-sovelluksessamme.

F-Secure kertoo, että ongelma johtuu kolmannesta osapuolesta. Ongelmaa ratkotaan yhtiön mukaan parhaillaan.

MAINOS

Kommentoi

Voisitte samalla selvittää myös miksei Kalevan selaaminen onnistu Opera-selaimella vaikka samalta PC:ltä muilla selaimilla onnistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma on Cloudflare palvelussa eikä kyseinen ongelma estä millään muotoa minkään nettipalvelujen käyttämistä, vaan sivulle mentäessä pitää suorittaa ns. henkilövarmenne.

Tällä hetkellä kun tätä juttua kirjoitan on Cloudflare jo näköjään saanut ongelmansa korjattua.

Tarkkuutta näihin juttujen tekoon Kaleva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen sitä saa kun luottaa palveluissaan kolmansiin osapuoliin. Toivottavasti maksavat asiakkaat saavat hyvityksiä (tuskin).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En nyt ymmärrä logiikkaasi. Kuka luottaa kolmansiin osapuoliin? Ihmiset, jotka ovat asentaneet F-Securen VPN-sovelluksen itselleen? Olisiko heidän siis pitänyt toteuttaa omat VPN-tunnelinsa ohittaakseen eri videopalvelujen maarajoituksia, mikä tuntuu (anekdotaalista dataa, joo) Facebook-keskustelujen perusteella olevan tärkein syy Freedomen käyttöön?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai F-Securen vai Kalevan maksavat asiakkaat?

Kukaan ei pakota sitä Freedomea käyttämään ja tuskinpa Kalevan sopimusehtojensa perusteella tarvitsee maksaa mitään korvauksia kolmannen osapuolen töppäilystä, joka on vielä riippuu käyttäjän tavanomaisesta poikkeavista yhteysvirityksistä. Vähän kuin penäisi vastaanottajalta korvauksia, kun lähetetty kirjekyyhky ei palannutkaan takaisin.

Erinäisten pilvipalveluiden käyttö taas on taloudellisesti välttämätöntä. Ei kenenkään kannata tehdä kaikkea itse, kun palveluilla saa säästöä ja kilpailijatkin niitä käyttävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Internet on siitä jännä kokonaisuus, että siellä on tahoja jotka pitävät listaa "epäluotettavista" palvelimista. Näitä listoja sitten käytetään yleisesti liikenteen rajoittamiseen. Nyt jos joku taho joutuu tahtomattaan tuolle mustalle listalle, kuten tässä tapauksessa lienee käynyt, niin alkaa tulla ongelmia monissa palveluissa. Eli olet kolmansien osapuolien armoilla halusit sitä tai et.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image