Yhteisöt / Myyjäiset

Ulukona

26.05.2018 klo 12 - 16

Hyvän mielen paikat -hanke, Taiteen edistämiskeskus sekä Pyhäjoen kulttuuri- ja kirjastotoimi järjestävät Pyhäjoella Ulukona -tapahtuman!

Tapahtuma on kaikille Pyhäjokisille suunnattu, ilmainen, hyvän mielen tapahtuma, jossa on monipuolista tekemistä ja touhua.

Tapahtuman yhteydessä osallistutaan valtakunnalliseen siivouspäivään, jolloin kuntalaiset voivat tulla vapaasti myymään itselle tarpeettomia vaatteita, huonekaluja, leluja tai muuta käyttötavaraa. Tavaroita voi tulla myymään oman auton takakontista, peräkärryltä, pressulta tai pyytää kirjastolta pöytää lainaan (pöytiä rajoitetusti) Tulethan hyvissä ajoin paikalle varaamaan paikkasi!

Ulukona -tapahtumassa pidetään viime syksynä pystytetyn graffitiseinän avajaiset. Taiteen edistämiskeskuksen kautta saamme tapahtumaan graffititaiteilijan, joka on paikalla opastamassa ja innostamassa katutaiteen pariin. Tapahtuman jälkeen spraykannuja on lainattavissa kirjastosta omalla kirjastokortilta ja seinää saa käydä maalaamassa aina, kun taiteen tekemisen tarve iskee.

Kirjaston pihaan rakennetaan yhteistyössä Pyhäjoen nuorisoseuran kanssa muutamia pieniä skeittiramppeja ja ne ovat kaikkien käytettävissä kesän ajan. Myös skeittilauta lainattavissa kirjastolta.

Tarjolla tapahtumassa myös vohveleita, kahvia, mehua.

Kirjasto on auki tapahtuman ajan.

Tervetuloa!

SIJAINTI

Pyhäjoen kunnankirjasto

Ruukintie 1, Pyhäjoki

Liput

Vapaa pääsy