Urheilu / Liikunta

TALVI-ILOITTELU

23.02.2020 klo 12 - 14

TALVI-ILOTTELU TAAS TULOSSA HEVOSINEEN JA ALPAKOINEEN LASKIAISENA 23.2.2020 klo 12:00-14:00

Tule koko perheen voimalla mukaan talvi-ilotteluun Hovisuon urheilupuistoon ja Hintan seurakuntatalolle. Myllyojan-Haapalehdon leijonat, Oulujoen seurakunta ja Tervapartio järjestävät tapahtuman nyt jo viidennen kerran.
Pääset taas hevoskyytiin Turkan Ratsutilan rekeen, jota vetää edellisten vuosien tapaan tamma ”Ponne” Ponnetar ja islanninheppa Api tulee tänä vuonna antamaan kyytiä selässään.
Kempeleläisen Linnunradan tilalta tulee alpakoita, joita voit syöttää, silittää ja mahdollisesti myös taluttaa. Paikalle tulee neljä alpakkaa: Jatsi, Daisy, Daalia ja Ellu.
Voit laskea liukurilla mäkeä ja luistella, johon ohjausta saat kirkkonalleilta, jotka pitävät luistelukoulua ja leikkivät lasten kanssa.
Välillä voit käydä makkaraa tai tikkupullia syömässä myös itse paistaen, osallistua arpajaisiin, onnenpyörään, tutustua Tervapartion toimintaan tai muuten vain nauttia ulkoilusta ja mukavasta tunnelmasta.
Perinteisessä keppiheppailussa jokainen palkitaan. Liikenteellistä ohjausta antaa Liikenneturvan Merja.
Seurakuntatalossa on buffet, josta voit ostaa kahvia, teetä, pullaa ja muutakin pientä naposteltavaa. Arpajaisissa, joka arpa voittaa ja päävoittona on synttärijuhla Liikuntakeskus Pompussa.
Yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestämisessä ovat Maikkulan ja Ruskon Apteekit, K-Market Myllyoja, Päiväkoti-Pilke, Liikuntakeskus Pomppu ja alueurakoitsija Huumola Nature.
Tapahtuman tuotto menee seurakunnan osalta yhteisvastuukeräykseen ja leijonien osalta kokonaisuudessaan paikalliseen nuorisotyöhön.


https://e-clubhouse.org/sites/myllyojahaapalehto/index.php

SIJAINTI

Hovinsuon urheilukeskus ja Hintan seurakuntatalo

Hintantie 3, Oulu

Liput

Vapaa pääsy