Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Rotos-klubi: Untogethers, Neiet, Kadonnut Manner

13.01.2018 klo 20 - 14.01.2018 klo 00

Rotoksen klubivuosi kajahtaa käyntiin siis komeasti kolmen orkesterin voimin. Musiikillisia elämyksiä teille tarjoilee tamperelaiset UNTOGETHERS ja NEIET sekä paikallinen KADONNUT MANNER.


UNTOGERTHERS tarjoaa energisen ryppään kitaravetoista ja rosoista kitarararockia ja vahvoja biisejä! Untogethers syntyi Tampereella, kun monissa liemissä keitetyt soittajat päättivät yhdistää pohjanmaalaiset voimansa ja soittaa mukavalta tuntuvaa musiikkia. Musiikkia joka irtoaa Risto Lehtomaan mielen syövereistä sormia pitkin kitaran kaulaan, sieltä mikrofonien välityksellä vahvistimeen ja ulos vähän liian isolla volyymilla ja vahvalla säröllä. Untogethersin jäsenistön menneestä ja nykyisyydestä löytyy muunmuassa yhtyietä nimeltä: Phonies, Refreshments, Janne Tapio, Mahonies, Supernova Crush, Jeavestone.
https://www.youtube.com/watch?v=rKRazCOztso


NEIET on duo, joka kutoo riivattua verkkoa koneiden ja ihmisääni materiaalinaan. Neiet ei määrittele tavoitteitaan, vaan tekee eikä suunnittele: sattuman johdattamana keskittyen, yrityksen kautta erehtyen ja siinä pysyen. Ilmaisun muoto on toisaalta sattuman ja toisaalta realismin sanelemaa, mutta ei rajoittaen vaan päinvastoin - lopputuloksen autenttisuuden mahdollistaen. Onko lopulta niin että Neiet on vain kone, joka reagoi ulkopuolelta tuleviin ärsykkeisiin?
https://soundcloud.com/neiet


KADONNUT MANNER on oululaisen Lauri Mannerin suomalais-primitivistinen soolokitaraprojekti, jossa rytmikkäällä sormisoitolla matkataan avovire-bluesista aina kokeellisempiin maastoihin. Kartanluvun sijaan luvassa on harhailua John Faheyn jälkiä etsien ja ajoittain ne hukaten. Luvassa on mystistä ja juurevan hypnoottista meininkiä instrumentaalikitaronnin parissa.
https://www.youtube.com/watch?v=939dkQ_C9sE


http://www.rotos.fi

SIJAINTI

Pub & Club Letkunpuiston Helmi

Uusikatu 23, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Rotos ry

Liput

Norm
6 €
Rotoksen jäsen
5 €