Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Pelkkä väliviiva

15.02.2019 klo 21 - 23:30

”Kun Sur-rurista ottaa pois kaikki jäsenet paitsi laulaja-lyyrikko Vilu Vuorenmaan, jää jäljelle pelkkä väliviiva ja raukeana vellovaa sekä naivistista lo-fi-folkia.”

Pelkkä väliviiva "aloitti" toimintansa noin vuonna 2009, kun eräs Sur-rurin keikka meinasi peruuntua ja vain 1/3 yhtyeen jäsenistöstä pääsi lähtemään keikalle.
Solisti Ville Vuorenmaa päätti alkaa tehdä myös soolokeikkoja Pelkkä väliviiva -nimellä. Äänittäjä/rumpali/monitaituri Jarno Alhon kanssa Pelkkä väliviiva on tehnyt myös PVV -duo-keikkoja ja äänittänyt musiikkia kaksi levyllistä.
Joteskii Groteskii on julkaissut nämä Pelkän väliviivan kaksi lp-levyä vuosina 2012 ja 2015. Ensi-lp:tä olivat julkaisemassa myös Creative Class War ja Discordia Distro. Kolmas levy on tekeillä, ilmestynee vuoden 2019 aikana. Sur-rurin seitsemäs pitkäsoitto-cd/lp, Hattarahiukset, julkaistaan masliskuussa 2019.

Tuban keikalla yksin soittava Pelkkä Väliviiva esittää tekemiään biisejä soololevyiltään ja Sur-rurin levyiltä. Ehkä myös jotakin muuta, se nähdään sitten! Lauteet lämmittelee Madekoski! Tervetuloa!

SIJAINTI

Tuba - Food & Lounge

Mannenkatu 2, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Vapaa pääsy