Urheilu / Liikunta

Naisten itsepuolustus-ja uhkatilannekoulutus Pyhäjoella

04.12.2018 klo 17 - 21

Pyhäjoella järjestetään tyttöjen ja naisten itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutus.

Koulutuksen alaikäraja on 10-vuotta. Koulutukseen osallistumiseen ei ole yläikärajaa.

Koulutuksen sisältö:

- Lainsäädäntö (laki hätävarjelusta)
- Uhkatilanteiden teoria
- Sanallinen ja sanaton viestintä uhkatilanteissa
- Otteista irroittautuminen
- Kuristustilanteesta vapautuminen
- Suojautuminen yleisimpiä potkuja ja lyöntejä vastaan
- Jyrkät voimakeinot tilanteissa joissa henki ja terveys on vakavasti uhattuina (törkeä pahoinpitely, raiskauksen yritys)
- Mistä ja miten saada apua uhkatilanteen jälkihoitoon?

Naisten itsepuolutus- ja uhkatilannekoulutus antaa valmiudet osallistua jatkokoulutukseen joka järjestetään Pyhäjoella keväällä 2019.

Ilmoittautumisohje ja koulutuksen hinta:
Koulutusmaksu poikkeuksellisesti vain 9 euroa.

Koulutukseen voi ilmoittautua vain tekstiviestillä:
Lähetä viesti numeroon 0409115929. Kerro ilmoittautuessa ikäsi sekä tieto, että olet tulossa Pyhäjoella 4.12.2018 järjestettävään koulutukseen. Mikäli ilmoitat samalla ystäväsi niin myös hänen nimi, ikä ja puhelinnumero.

Saat paluuviestinä infon koulutuksesta ja ohjeen varausmaksun (9 euroa) maksamiseen. Maksamalla varausmaksun 3 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta varmistat itsellesi paikan koulutukseen. Koulutuksen 40 osallistujapaikkaa täyttyy todennäköisesti parissa päivässä.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi perua kaksi viikkoa (14 vrk) aikaisemmiin. Alle kaksi viikkoa koulutuksesta on peruutus mahdollista tehdä vain sairastapauksissa. Jos sairastut ja et pysty osallistumaan niin muista lähettää tekstiviestillä kuva sairastodistuksesta numeroon 0409115929. Tällä tavalla toimien sinulle palautetaan 9 euron varausmaksu.

Kannattaa myös liittyä / osallistua tähän facebook tapahtumaan ja sillä tavalla saada aina nopeasti tieto koulutukseen liittyvästä uutisoinnista.

Kouluttajana toimii poliisihallituksen hyväksymä voimankäytönkouluttaja Janne Ahonen sekä apukouluttajat.

Koulutuspaikan osoite:
Monitoimitalo, Koulutie 7, 86100 Pyhäjoki

Koulutuksen järjestää XLNT Sport.

Koulutuksen voidaan ottaa mukaan maksimissaan 40 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti ja varmistaa paikka tähän harvoin järjestettävään koulutukseen Pyhäjoella. Koulutuksen paikkamäärän täyttyessä ilmoitamme siitä tässä facebook tapahtumassa.

Jotta mahdollisimman moni Pyhäjoella asuva saisi tiedon tästä koulutuksesta pyydämme jakamaan tapahtumaa laajasti sosiaalisessa mediassa ja kutsumaan ystäviä mukaan tähän tapahtumaan muiltakin paikkakunnilta. XLNT Sport tarjoaa koulutuksen ilmaiseksi kahdelle eniten facebookissa mainostaneelle henkilölle. Toinen koulutuspaikoista on varattu hänelle joka kutsuu eniten osallistujia koulutuksen fb tapahtumaan kutsu painikkeella. Toinen ilmaisista paikoista on hänelle kenen kutsumista facebook kavereista tulee eniten osallistujia koulutukseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta koulutuksen yhteydessä ja samalla palautetaan varausmaksu.

Lisätietoja,
Janne Ahonen 0409115929
janne.ahonen@xlnt-sport.fi

SIJAINTI

Pyhäjoen monitoimitalo

Koulutie 7, Pyhäjoki

Liput

Osallistumismaksu
9 €