Kulttuuri / Muut

Musteklubi

15.09.2018 klo 19 - 23

Klubin pääesiintyjäksi saapuu kansantaiteilija M. A. NUMMINEN, jota säestää oululainen orkesteri Costa Rica Soul Quartet. Yhtyeessä soittavat Antti Tukio (mandoliini) Erkki Tuormaa (haitari), Kari Miettunen (kitara), Eros Korhonen (basso), Pasi Aikio (rummut) sekä Ilkka Nordström (pilli).

Ohjelmisto sisältää klassikkokappaleita, kuten Olen nähnyt Helga-neidin kylvyssä, Kotiharjun päällä, Tunnelmassa sekä Kumipallo. Keikalla vierailee myös Mauri Anneli Numminen.

Klubin aluksi kokoontuu RUNOLAUTAKUNTA, jossa yleisö ja runolautakunnan jäsenet saavat kuullakseen lausuntataiteellisesti esitettyjä oululaisten lyyrikoiden runoja, jotka runolautakunta pisteyttää ja arvioi omien makumieltymystensä mukaisesti.

MAAILMAN PARAS TEATTERI esittää otteita tulevasta näytelmästään Hetki lyö! Näytelmä sisältää monologia ja rock-lyriikkaa lausuttuna, kun Läppä-Kerttu ja Mallu varioivat Sundqvistia ja Leskistä naisnäkökulmasta.

Ikivihreitä ja ikioutoja, covereita ja originelleja musiikkikappaleita esittävä NIMITTÄIN! on Oulun uusin lahja mandoliini/ukulele/haitari/melodicamusiikille. Annicci, Ecci, Cero ja Acca hurmaavat sinut huomaamattasi!


http://www.huutomerkki.fi

SIJAINTI

Pub & Club Letkunpuiston Helmi

Uusikatu 23, Oulu

Liput

Peruslippu
10 €
Ennakko (Helmi)
10 €