Kulttuuri / Näytelmät

Lämminveriset

21.04.2018 klo 18 - 20:30

Yleisöennätyksen tehnyt ”Yksiöön en Äitee ota” –komedia saa odotetun jatko-osan.
Sirkku Peltolan lämminhenkisen, mustaan huumoriin lipsuvassa, komedian itsenäisessä jatko-osassa jatkamme Kotalan perheen edesottamuksien seuraamista.

Tervetuloa kehäkakkosen Liesuanliittymän kolmossillan kupeeseen!

Asiat Kotalan perheen kohdalla eivät ole korjaantuneet, tai menneet parempaan suuntaan. Ei ainakaan materialistisessa mielessä. Henkisestä puolesta nyt tuskin kukaan onkaan isommin kiinnostunut.

Kotaloiden perhe asui edellisessä näytelmässä 24 neliön yksiössä Liesuan keskustassa. Äite ajatteli että elämä ei olisi voinut muuttua enää tämän yksinkertaisemmaksi ja rakenteli tästä luukusta jo viimeistä leposijaa. Kohtalo on vienyt Kotaloiden kooltaan vaihtuvan perheen sillan alle. Välillä on kylmä ja tunnelma kohmea mutta kanssaihmisten huolenpito ja pienet elämän ilot lämmittävät sillan alla elävää kansaa.

”Kaikkeen tottuu, vaan ei syömättä elämiseen, sanoi Eino-vainaakin, kun vankileiriltä kotomäkeä huohottaen ylös hoippui.”
-ÄITE

Raahen Teatteri aloitti Kotalan perheen tarinan keväällä 2014 ”Suomen hevonen” –näytelmällä. Olemme kulkeneet pitkän ja hervottoman matkan Kotaloiden kanssa. Nyt on tullut aika saattaa perheen tarina päätökseen. Tule seuraamaan kuinka tässä tarinassa käy.

Jos et ole nähnyt edellisiä näytelmän osia niin sekään ei katsojan menoa haittaa. Pääset varmasti mukaan näytelmän ratkiriemukkaaseen menoon!


http://raahenteatteri.fi

SIJAINTI

Raahen Teatteri

Koulukatu 13, Raahe

JÄRJESTÄJÄ

Raahen Teatteri

Liput

Peruslippu
15 €
Yli 25 hlö ryhmät (-10%)
13,50 €
Osta liput