Festivaalit

Kuuska Soi

18.08.2018 klo 15 - 19.08.2018 klo 01

Kuuska soi -festivaali järjestetään tänä vuonna Kuusisaaressa lauantaina 18.8. Monipuolisen musiikkikattauksen tarjoavan festivaalin lavalla nähdään Juha Tapio, Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Sonata Arctica, Leo ja Jonne Aaron.

Viime vuonna järjestetty Kuuskan paluu -konsertti keräsi uudistetun Kuusisaaren tapahtumapuistoon ennätykselliset yli 15 000 vierasta. Tänä vuonna Kuuska soi -niminen festivaali järjestetään elokuun 18. päivä. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa hintaan 29,90€/kappale. Liput ovelta 35€, jos jäljellä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Kuuska soi -festivaalilla nähdään monipuolinen musiikkikattaus. Lavalle nousevat Suomen valovoimaisimpiin ja suosituimpiin esiintyjiin lukeutuva Juha Tapio, useista hiteistään tunnettu Laura Voutilainen, huhtikuussa keikkalavoille palannut Jari Sillanpää, kemiläinen metallisuuruus Sonata Arctica, kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja hiljattain Emma-palkinnon saanut LEO.

Kuuska soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

Myynnissä on nyt myös 59,90€ hintaisia VIP-lippuja, joihin sisältyy omat ravintolapalvelut ja WC-tilat, herkullinen buffet-ruokailu, oma katsomoalue, josta suora näkyvyys lavalle sekä VIP-emännän tai -isännän palvelut.


http://www.kuuskasoi.fi

SIJAINTI

Kuusisaari

Kuusisaari, Oulu

Liput

Ennakkolippu
29,90 €
Pyörätuoli + avustaja
29,90 €
Lippu ovelta, mikäli jäljellä
35 €
VIP-lippu
59,90 €