Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Kaunis Kuolematon, Nicumo ja Wolfheart

30.08.2019 klo 21 - 31.08.2019 klo 04

Hevimestassa tapahtuu 30. päivä elokuuta! Alansa kovimpia nimiä hyökkii samana iltana mestan lavalle.
Liput ennakkoon 13,50,-
Liput ovelta 15,00,-
Epm. 2,50,-
Ovet aukeaa 21.00.
Aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Näin he esittelevät itsensä:

Wolfheart:
Three albums into their career, Wolfheart has become a staple in extraordinarily well-crafted melodic death metal. 3rd effort and tour-de-force to date, “Tyhjyys” (”Emptiness”) brings forth a dramatic, cinematic dimension to the music and turns it into an all-encompassing experience. From February 2013 onwards the name Wolfheart has been synonymous with atmospheric yet brutal Winter Metal.

Nicumo:
Nicumon musiikin juuret ovat melodisessa metallissa, mutta bändin nykyinen musiikillinen ilmaisu on ottanut pelottomia syrjähyppyjä muihinkin genreidin. Bändin kotiseutu, pohjoisuus ja suomalainen melankolia on kuitenkin bändin musiikissa suurin yhtenäistävä tekijä. Bändin vahvuutena on musiikillinen monimuotoisuus iskevästä pop-rockista progressiivisen lumoavan fiilistelyn kautta aina suoraan death metalliin asti.

Kaunis Kuolematon:
Yhtyeen viidestä jänestä kolme osallistuu muodossa jos toisessa kappaleiden sävellystyöhön, joten kappalekirjo on kattava ja monimuotoinen, minkä bändi kokee vain ja ainoastaan positiivisena asiana. Suurimmassa osassa bändin musiikissa on melodiat, jotka maalaavat kappalekirjoa värikkäästi, suomalaisen melankoolisuuden ollesa vahvasti läsnä. Myös sanoitukset koostuvat elämän tuomasta kokemuksesta; elämästä, joskin ei niin onnellisista, karuista kertomuksista joihin kuulijan on kuitenkin helppo samaistua ja hyväksyä kappaleet itselleen osaksi koettua elämää.


https://www.hevimesta.com/

SIJAINTI

Hevimesta Liveklubi

Uusikatu 23, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Hevimesta

Liput

Ennakkolippu
13,50 €
Lippu ovelta
15 €