Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Kaamosklubi

27.01.2018 klo 19 - 22

KAAMOSKLUBI KOKOAA YHTEEN IILÄISIÄ MUUSIKOITA

Iissä on järjestetty usean vuoden ajan korkeatasoisia ja monipuolisia konsertteja ja muita musiikkitapahtumia, jotka ovat olleet myös kerta toisensa jälkeen todellisia yleisömenestyksiä. Laadukkaiden tapahtumien sarjaa jatkaa Kaamosklubi, joka järjestetään tammikuun viimeisenä lauantaina Iin Työväentalolla. Kaamosklubilla kuullaan klassikkobiisejä ja tuoreempia sävellyksiä nuorten, nousevien muusikkojen sekä kokeneempien konkareiden esittäminä, kolmen eri kokoonpanon voimin.

New Folk's Music Group on uuden polven iiläinen yhtye, joka yhdistelee folkia, poppia ja r&b:tä sekä amerikkalaista lauluperinnettä tuoreella ja raikkaalla soundilla.
Aseman pojat luo juurevalla soitollaan mehevän kattauksen rockia ja bluesia. Yhtyeen musiikissa saavat taidokkaan käsittelyn mm. Jimi Hendrixin ja Ray Charlesin klassikot. Kaamosklubilla Aseman pojat isännöi myös vierailevia laulusolisteja.
Vuonna 2017 toisen levynsä julkaissut TWIIK soittaa rytmimusiikkia tarttuvilla melodioilla. Yhtyeen omat sävellykset ovat saaneet vaikutteita useista eri tyylisuunnista, kuten soul, funk, gospel, country ja pop. Kaamoklubilla TWIIK esiintyy viisihenkisellä kokoonpanolla.

Lipunmyynti ovelta klo 18 alkaen - vain käteismaksu!

SIJAINTI

Iin Työväentalo

Pappilantie 1, Ii

Liput

10 €