Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Jumpru Patio Live!

17.08.2019 klo 16 - 17

Kymmenen viikon klubiputki pärähtää käyntiin Jumprun Patiolla tiistaina 11.6.!
Luvassa on elävää musiikkia joka viikko tiistaista lauantaihin aina kello 21.00 alkaen ja musiikki raikaa lämpölamppujen alla elokuun puoleen väliin asti.

Joka tiistai Pation lavan ottavat haltuun kaupungin jazz-tyypit. Jazzpatio – klubin ohjelma on rustattu yhteistyössä Oulun Musiikkijuhlien kanssa ja startti tapahtuu tiistaina 11.6.

Keskiviikot on tutusti pyhitetty sielukkaalle soulille ja muullekin soljuvalle rytmimusiikille. Jo 13. kerran tarjoiltavalla Jumprun Soul Kitchen – klubilla bändit vaihtuvat joka keskiviikko.

Torstai-iltoina saamme nauttia Emilia Aarnion luotsaamaa Rytmipatio-klubia, jolla kaupungin huippumuusikoista koottu Jumpru House Band kahlaa läpi hitit ja helmet Suomesta maailman ääriin. Maateemalla siis mennään ja ensimmäisenä vuoron saa Englanti torstaina 13.6.

Elävä musiikki ei lopu Soul Kitchen-keskiviikkoon 31.7. sillä siitä jatkuu sujuvasti kolmen päivän Elojazzit. Seuraavalla viikolla teemana on Folkpatio ja sitä seuraavana musisoidaan jo Taiteiden Yö-tapahtumassa. Kesän viimeisenä livevetona on Teekkaritorvien päräytykset lauantaina 17.8.

Keikoille on aina vapaa pääsy, ikärajamme on 20 vuotta.


http://jumpru.fi/jumpru-live/

SIJAINTI

Jumpru Pub & Patio

Kauppurienkatu 6, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Jumpru Pub & Patio

Liput

Vapaa pääsy