Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

I´ve Seen The Light III mini-jazz-festivaali

16.06.2018 klo 21 - 17.06.2018 klo 00

I´ve Seen The Light III on Heikki Ruokankaan ja Karri Luhtalan järjestämä mini-jazz-festivaali, joka järjestetään kolmatta kertaa Oulussa sekä Riihimäellä. Tämän vuoden kokoonpanoina nähdään oululainen lauluyhtye Twisters sekä Luhtalan ja Ruokankaan yhteinen trio Luhtala-Ruokangas-Luukkonen. Alla lisätietoa illan esiintyjistä:


Twisters:

Lauluyhtye Twisters tuo ikuisen kesäyön keskelle synkintäkin talvea. Yhtyeen punoma äänimaisema kulkee peltojen laitamia latotanssien kautta tunnelmalliseen jazz-salonkiin. Naisten käsittelyssä ikivihreät kappaleet esittäytyvät uudessa valossa. Kokoonpanoon kuuluvat Kati Hyvönen, Kreeta Blomster, Annette Sinclair sekä haitaristi Anne-Mari Kanniainen.
Twisters: https://www.facebook.com/twistersvocal/

Luhtala-Ruokangas-Luukkonen:

Karri Luhtala on hyvinkääläinen jazzpianisti ja säveltäjä, joka on opiskellut jazzia Helsingin Metropolia-ammattikorkeakoulussa sekä Belgian Ghentin ja Italian Frosinonen konservatorioissa.Vuonna 2012 Konkurssi Records julkaisi Rinaldi Luhtala Jazz Projectin albumin Terranova, joka oli Karri Luhtalan ensimmäinen virallinen albumijulkaisu. Vuodesta 2011 lähtien Luhtala on keikkaillut monien eri kansainvälisten jazzkokoonpanojen kanssa "Il Mondo di Karri" -kiertuekonseptiinsa liittyen. Karri Luhtala sai Hyvinkään kaupungin taidepalkinnon vuonna 2015.
Karri Luhtala: http://www.karriluhtala.com/

Heikki Ruokangas (s.1987) on oululainen jazz/avantgarde-kitaristi sekä säveltäjä. Ruokankaan musiikillinen ilmaisu liikkuu melodisista tunnelmista lähes väkivaltaiseen avantgardistiseen revittelyyn. Ruokankaalta on ilmestynyt yhteensä neljä jazz-levyä, joista viimeisin "Mono and Dialogues" julkaistiin toukokuussa 2018 tamperelaisen Eclipse Musicin toimesta. Ruokangas esiintynyt kotimaan lisäksi muun muassa Tanskassa, Virossa, Ruotsissa sekä Italiassa ja hänen musiikkia on julkaistu Iso-Britaniassa, Yhdysvalloissa sekä Saksassa.
Heikki Ruokangas: http://heikkiruokangas.com/en

Ville Luukkonen (s. 1991) on lappeenrantalaislähtöinen rumpali, joka on opiskellut musiikkia muun muassa Helsingissä Metropolia Pop/Jazz ammattikorkeakoulussa ja Sibelius-Akatemian Jazzmusiikin aineryhmässä. Monipuolinen muusikko on esiintynyt niin orkesterien, big bandien kuin pienyhtyeidenkin kanssa esittäen kaikkea klassisesta musiikista poppiin ja pääintohimoonsa jazzmusiikkiin saakka.

Liput 15€ myydään tapahtumailtana ovelta.

SIJAINTI

Tuba

Mannenkatu 2, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Liput ovelta
15 €