Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Hullu Elämä ja Elaine

10.03.2018 klo 21 - 23:55

Hullu Elämä ja Elaine @ Tuba Food & Lounge 10.3.2018

Hullu Elämä on ylivieskalainen räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Alun perin vain yhtä keikkaa varten perustettu bändi on vuosien saatossa kasvanut energisen ja ennalta-arvaamattoman lavashown tarjoavaksi live-esiintyjäksi, joka keikkailee ympäri Suomea.

Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa Just Tässä, Juuri Nyt keväällä 2015. ”Hullun Elämän tekemisissä on hyvällä tavalla aitoa nuorta rockin energiaa”, kommentoi Salon Seudun Sanomat albumia.

Hullu Elämä julkaisi 8.12.2017 singlen Jäisellä Kaiteella, joka esittelee bändin herkempää puolta. Kuluneena syksynä ja tänä keväänä ahkerasti keikkaillut bändi kuvailee uutta kappalettaan pysäyttäväksi. ”Jäisellä Kaiteella on niitä kappaleita, joiden jälkeen ei edes toivo yleisöltä raikuvia aplodeja, vaan ennemmin koko tilan valtaavaa mykistynyttä hiljaisuutta”, kuvailee bändin kitaristi Joose Heinonen. ”Tässäkin biisissä on oma energiansa, mutta ennen kaikkea kappale rakentuu viiltävän vangitsevan tunnelman ja ajatuksia herättävän tarinan ympärille.” Kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listalle.

Hullun elämän lämmittelee lavalle oululainen Elaine -bändi.

SIJAINTI

Tuba - Food and Lounge

Mannenkatu 2, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Tuba Ravintola

Liput

Liput ovelta
5 €