Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Happoradio

25.08.2018 klo 21 - 26.08.2018 klo 05

Suomirockin eturiviin jo vuosia kuulunut Happoradio on vakiinnuttanut asemansa lukuisten radiohittien ja aktiivisen keikkailun myötä. Mm. hitit Pois Kalliosta, Tavikset, HC-sää, Che Guevara, Puhu äänellä jonka kuulen, Pelastaja, Ahmat tulevat ja Sinä & Hän ovat 2000-luvun kotimaisen rockin isoja biisejä. Radiosoiton lisäksi Happoradion musiikki on löydetty myös Spotify -suoratoistopalvelun kautta, jossa isoimmat hitit ovat keränneet jo miljoonia toistoja.

Happikset rakastaa keikkailua ja heidän keikkojaan rakastetaan. Vuonna 2015 julkaistun Elefantti-albumin kiertue sisälsi lähes 150 esiintymistä 2016 kesän loppuun mennessä.

Happoradion viimeisin albumi Kauniin Kääntöpiiri julkaistiin tammikuussa 2017. Bändi suuntasi jälleen kiertueelle joka jatkui vuoden loppuun saakka. Ilmestymisviikollaan listaykköseksi nousseelta albumilta on julkaistu kaksi singleä, Valopallo ja Älä Puhu Huomisesta.

Vuonna 2018 Happoradion solisti Aki Tykki on ihastuttanut suomalaisia Vain Elämää -ohjelmaformaatissa. Aki on versioinut kappaleita muun muassa Kasmirilta, Arttu Wiskarilta ja Mira Luotilta


http://www.hevimesta.com/keikat/98-25-8-happoradio

SIJAINTI

Hevimesta Liveklubi

Uusikatu 23, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Hevimesta

Liput

Ennakkolippu
20 €
Lippu ovelta
22 €
Osta liput