Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Happoradio

19.05.2018 klo 22 - 20.05.2018 klo 04

Suomirockin eturiviin jo vuosia kuulunut Happoradio on vakiinnuttanut asemansa lukuisten radiohittien ja aktiivisen keikkailun myötä. Mm. hitit Pois Kalliosta, Tavikset, HC-sää, Che Guevara, Puhu äänellä jonka kuulen, Pelastaja, Ahmat tulevat ja Sinä & Hän ovat 2000-luvun kotimaisen rockin isoja biisejä. Radiosoiton lisäksi Happoradion musiikki on löydetty myös Spotify -suoratoistopalvelun kautta, jossa isoimmat hitit ovat keränneet jo miljoonia toistoja.

Happikset rakastaa keikkailua ja heidän keikkojaan rakastetaan. Vuonna 2015 julkaistun Elefantti-albumin kiertue sisälsi lähes 150 esiintymistä 2016 kesän loppuun mennessä.

Happoradion viimeisin albumi Kauniin Kääntöpiiri julkaistiin tammikuussa 2017. Bändi suuntasi jälleen kiertueelle joka jatkui vuoden loppuun saakka. Ilmestymisviikollaan listaykköseksi nousseelta albumilta on julkaistu kaksi singleä, Valopallo ja Älä Puhu Huomisesta.

Vuonna 2018 Happoradion solisti Aki Tykki nähdään uudella Vain Elämää -kaudella. Aki tulee versioimaan kappaleita muun muassa Kasmirilta, Arttu Wiskarilta ja Mira Luotilta.

Toukokuun puolenvälin jälkeen alkaa Happoradion kiertue Kesähommia, jonka klubiosuus lähtee käyntiin Tuiskulassa!


https://www.facebook.com/HapporadioOfficial


Lauantaina 19.5. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Ennakkoliput Ticketmasterista! K18.


http://www.tuiskula-nivala.fi

SIJAINTI

Tuiskula, Nivala

Tuiskutie 2, Nivala

JÄRJESTÄJÄ

Yökerho F.O.X. Oy

Liput

Pääsylippu (K18)
18 €
Osta liput