Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Grande Royale (SWE) + Temple Balls

09.02.2018 klo 21 - 10.02.2018 klo 04

RUOTSALAISBÄNDI GRANDE ROYALE SAAPUU ENSIMMÄISILLE SUOMEN KEIKOILLEEN!

Suoraviivaista garage-rockia soittava ruotsalaisbändi Grande Royale saapuu ensimmäisille Suomen keikoilleen helmikuussa. Hellacoptersinkin mantteliperijäksi tituleerattu yhtye aloittaa pienen Suomen kiertueensa Tavastialta helmikuun 7. päivä ja soittaa Helsingin lisäksi keikat myös Vaasassa, Oulussa ja Levillä. Keikkojen liput tulevat myyntiin tämän viikon aikana.

Jönköpingistä kotoisin olevan Grande Royalen musiikissa kuuluu vaikutteita niin 1970-luvun amerikkalaisesta rockmusiikista kuin Skandinavian 1990-luvun rockbändeistäkin mausteenaan hienoisia popelementtejä. Grande Royalen musiikin kulmakiviä ovat sähkökitarat, melodiset laululinjat ja voimakkaat bassokuviot. Kaksi ensimmäistä levyään, Cygne Noir (2014) ja No Fuss - A piece by resolute men (2015), yhtye sekä tuotti että julkaisi itse. Levyt poikivat energiselle ruotsalaisbändille keikkoja kotimaan lisäksi myös Englannissa ja Etelä-Euroopassa. Kolmatta levyään Grande Royale aloitti valmistelemaan kesällä 2016 tuottajanaan mm. Hellacoptersin riveistä tutuksi tullut Nicke Andersson. Levy sai nimekseen Breaking News ja rockmusiikkiin erikoistunut levy-yhtiö The Sign records julkaisi sen elokuussa 2017.

Grande Royalelle lauteet lämmittelee energisenä esiintyjänä mainetta niittänyt oululainen hard rock -bändi Temple Balls.

Aerosmithin ja Van Halenin kaltaisten hard rock -suuruuksien tapaan rokkaavat rummut, jykevä basso sekä kitaroiden melodiset likit ja häpeilemättömän iskevät riffit luovat tukevan pohjan bändin klassiselle rock-soundille, kun tarttuvat kertosäkeet, melodiset koukut, paljonpuhuvat sanoitukset, vahvat taustalaulut ja vokalistin uniikki mutta klassinen rocklaulanta kuljettavat sitä omiin sfääreihinsä.

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.


http://www.45special.com

SIJAINTI

45 Special

Saaristonkatu 12, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

45 Special

Liput

Liput ennakkoon 45sta
12 €
Liput ennakkoon Tiketistä
13,50 €
Liput ovelta
15 €
Osta liput