Asuminen: Oulun Lip­po­ran­nan kort­te­lis­ta löytyi poik­keuk­sel­li­nen ma­ja­paik­ka, joka pois­tet­tiin käytön puut­teen vuoksi

Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Tuulivoima: Vesa Hakola tietää, mitkä ovat maan­omis­ta­jan su­den­kuo­pat tuu­li­puis­to­jen suhteen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Rak­si­lan sy­dä­mes­sä on puu­ta­lo, jossa auotaan vai­kei­ta­kin mie­len­ter­vey­den on­gel­mia – "Meillä on erit­täin paljon vakavaa pa­hoin­voin­tia kai­kis­sa ikä­luo­kis­sa"

Psykoterapiasäätiö Monasteri kouluttaa aikuis-, nuoriso- ja lapsipsykoterapeutteja yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa.

Psykoterapiasäätiö Monasterin puheenjohtaja Mervi-Marja Mero lisää puita säätiön omistaman puutalon kakluuniuuniin Raksilassa.
Psykoterapiasäätiö Monasterin puheenjohtaja Mervi-Marja Mero lisää puita säätiön omistaman puutalon kakluuniuuniin Raksilassa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Psykoterapiasäätiö Monasterin omistama kaksikerroksinen puutalo Karjakadulla Raksilassa on kuin tuulahdus menneestä.

Talon sisäseinissä on perinteiset pinkopahvit, arvoryijyjä on siellä täällä ja muutamassa huoneessa on yhä käytössä olevat puuhellat.

Niitä käytetään jäsenistön siivous- ja syystalkoissa kahvin, puurojen ja soppien keittämiseen, säätiön puheenjohtaja Mervi-Marja Mero kertoo ja lisää samalla puita alakerran kirjaston kakluuniuuniin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.